Późno się witam ale witam
Fifciu strasznie mi przykro że nie masz wsparcia w mężu i że tak się czujesz. Myślę że Twój mężczyzna ma kryzys związany z tym ze wszystko się mzieniło. Ty masz teraz mniej czasu dla niego i oczywiście nie poświęcasz mu juz uwagi a prosisz o pomoc...niestety Panowie nie wszyscy od razu dorastają do bycia tatusiami. Szkoda że faktycznie nie możesz nawet na jakiś czas przeprowadzić się z małym np. do rodziców by nabrać sił i dystansu. Może i mąż by coś zrozumiał. Może powinnaś mu powiedzieć co czujesz i czy chce aby tak to się wreszcie zakończyło bo jesteście na dobrej drodze do rozwodu . Życzę CI słonko dużo siły bo masz dla kogo się uśmiechać i kim cieszyć )****
Ja dzisiaj powiedziałam do mojego szczęścia

spier... żeby szybko uciekał! Tak chrapał że mi małego obudził. Ja chodzę niewyspana i naprawdę dzisiaj juznie wytrzymałam i sie popłakałam. Byliśmy u teściów i powiedział ze dzisiaj tam nocuje żebyśmy się wyspali. Sam zaproponował zę weźmie małego na spacer a ja żebym się przespała, chyba zrozumiał że moje zmęczenie i na nim się odbija.
Neciu hahah uśmiałam się z tej kapuchy

Też na poczatku miała obolałe piersi bo do puki nie wyreguluje sie organizm na taką ilość pokarmu jaką maluszek potrzebuje to niestety mamy zawalone piersi. Radzę robić ciepłe okłady przed karmieniem lub ściąganiem to troszke pomaga w rozładowaniu złogów. Co do babć to wpuszczaj jednym a wypuszczaj drugim uchem i rób swoje. Nikogo nie zranisz a wiadomo że sama będziesz najlepiej wiedziała co potzrebuje Twoje dziecko

WOOOW WŁASNIE DOCZYTAŁAM O MAŁGOSI!!!! Super!!!! To rodzice pewnie dostali skrzydeł

DDD
Miq ja kupiłam sobie nieusztywniane "chińskie" i już. Po co kupować drogie odpinane jak nie ma różnicy w wygodzie
Sun trzymam za Was mocno kciuki!!! Oby się udało

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Natkusia z własnego doświadczenia Ci powiem że kupiłam sudokrem i użyłam raz...na dodatek ni epomógł. Jedyne czym smaruję(i już nie będę cudowała z niczym innym ) to własnie linomag. Podobno alantan działa podobnie a jest tańszy więc to lub to polecam do pupci. Do kompania na zmianę używam Oilatum i nivea. Nic się nie dzieje więc moge polecić z czystym sumieniem
Fasolciu powiem Ci że szybko sie to zmienia

Na poczatku dzieciaczki tyko spia jedza i produkują... ale juz taki 3 m-czny berbeć co chwila nabywa nowych umiejętności. Ja chłonę dosłownie każdą chwilę słowo daję. Jestem zapatrzona zakochana i już! Mam naprawde grzeczne dziecko,spi ładnie w nocy, w dzień śmieje się zazwyczaj lub "trenuje"

Teraz nie mogę go już spuścić z oczu bo się tak przekręca i trzyma sztywno główke

Dumna jestem do pęknięcia !!!

Mały smacznie spi od 22 i Was nadrobiłam

Jutro mam dostać leżaczek i chustę :-) CIesze się jak dziecko hahaha.