reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna alergia może być nawet na własny pot... na krem którego ty używasz... na twój szampon czy toje mydło w końcu dotykasz małej nie? U mnie było podejrzenie atopowego zapalenia skóry więc wtedy kiedy robili mi badania wielu rzeczy się dowiedziałam.

Boze szkoda malutkiej.... ja wiem jak to swędzi... :no: oby szybko znaleźli przyczynę... poza tym kurcze... a leków i maści nie ma? przecież to się leczy... :-(

Sil wszystkiego dobrego dla Dominisi!! Wczoraj skończyła 4 miesiące!! :-D

reklama
Kochana mała miała juz tyle maści z sterydami nawilzajace antybiotyki i nc nie pomaga czasem jest tak że 3 dni jest super wszystko znikło a za 3-4 dni wraca i nie wiemy skąd przeciez nic nie zmienilismy nie zmeinilam szamponu mydła nic co by mogło ja uczulac nie mamy pojecia

ja tez jedna reka bo mi sie mleko ciagnie i do Gosieńki jedziemy :)

fifka alez sie ciesze na te ubranka to sobie nie wyobrazasz :)

pyscku to ja czekam na foteczki oko pociesze sobie :)

Wszystkiego najlepszego dla Domisi i Konradka :****

Mineralna będzie dobrze, może zmieńcie szpital lekarzy, jedźcie do Łodzi, gdziekolwiek mają najlepszą opiekę nad dziećmi. Albo na Borowską do Szpitala Akademii Medycznej.

A ja się pochwalę, młody nauczył się sam siadać :-)

mnie przerażają te uczulenia, ja mam wrażliwą skórę, źle reaguje nawet na wodę, a mój mąż myje się wyłącznie szarym mydłem, mam nadzieję, że malutka nie odziedziczy tej wrażliwości po Nas

dziewczynki jak to jest z przebywaniem na słońcu w ciąży (nie mówię tu o leżeniem plackiem a takim dłuższym przebywaniu)? jak wyobrażacie sobie tegoroczne lato i co ubrać na plażę, żeby nie przegrzać brzuszka, do lata jeszcze kawałek ale dzisiaj sąsiadki wyległy już w strojach

A Maleńka je i rośnie :-):-)
Wczoraj byłyśmy na kontrolnej wizycie u okulisty i wszystko jest ok. Za 2 tygodnie ponowna wizyta i jak wtedy nic nie wyjdzie, to okulista na rok z głowy :-)
Łucja teraz leży w wózku przy drzwiach od balkonu i chyba jej dobrze,bo paszcze jej się nie zamyka,tylko cały czas coś ględzi :-)

reklama
hyhyhy bardzo:-)
Mała raczej jest spokojna, chociaż potrafi dać popalić. Wczoraj pół nocy szalała, w końcu ja zasnęłam i nie wiem czy skończyła pogaduchy z sufitem, czy jeszcze chwilkę sobie gawędziła ;-)

Ok nie dowiem się co z tym spacerem to śmigam narazie,może później tutaj zaglądne
Buźka :*

Do góry