reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jasne, że tak! W końcu jest pod fachową opieką i na pewno wiedzą co robią ;-) a jak już malutka będzie ładnie piła i trawiła to podejmiesz próbę karmienia bezpośrednio piersią czy już zostaniesz przy podawaniu swojego pokarmu butlą??

reklama
Witajcie
Neciuszka jak mała będzie już z Wami w domu, będzie czuło spokój i Waszą miłość to na pewno będzie lepiej jadła:tak:

teraz w Dzień dobry tvn było o zasypianiu niemowlaków, nawet sensownie ta babeczka mówiła, można zadawać jej pytania na czacie

Ostatnia edycja:
magdalena juz teraz probujemy w szpitalu podawac jej piers jak jestem ale jak narazie pociagnie dwa razy i nie chce woli butle. bede probowac a jak sie nie uda to bedzie dostawac z butli ile bede w stanie

miq pewnie tak w sumie jesc ladnie je tylko z trawieniem jeszcze gorzej ale mam nadzieje ze i to sie poprawi

sorki za brak pl znakow a;le mleko mi sie zasysa i jedna reka pisze ;)

pewnie, ze teraz będzie tylko lepiej. A z butelki pije się łatwiej niż z cyca. Jaką butelką ją karmisz?
a u Nas była wczoraj koleżanka, która ma być mamą chrzestną i przywiozła 3 bodziaki i taką krówkę do smoka, po południu pojechaliśmy na zakupy i mąż stwierdził, że też kupi coś córci i wziął 5-pak bodów, boskie są.
Te body co mam są na rozmiar 56, te co kupiliśmy (0-3) czyli wg opakowania 62 a jak przyłożyłam to nie ma różnicy, nie kumam

Załączniki

• DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 35
madzia nie jestes sama ja wczoraj tez sie ostro poklucilam z moim i o taka blachostke pozniej uderzyl psa i miarka sie przebrala o maly wlos sie nie wynioslam ale ja taka kurna glupia jestem tylko on ma taki charakter ze zawsze ja daze do zgody zobaczymy jak sie zachowa dzis jak wroci z pracy na dodatek powiedzial ze mam malego psa sprzedac.dzis ktos dzwonil z ogloszenia oczywiscie powiedzialam ze nieaktualne a mu napisalam smsa ze ktos dzis przyj po lune i mu tego do konca zycia nie wybacze chce go sprawdzic

oj kwiatuszku :* z tymi facetami źle bez nich też źle

miq bo to zależy od producenta mi się wydaje bo ja też mam ciuszki z różnych sklepów i niektóre większe są jak te mniejsze. a butelki mam z TT i jedną miałam ze szkoły rodzenia z Avent zawiozłam obie pielęgniarki używają tej z Aventu, a czasem mają jakieś swoje też.

mam nadzieję, ze nasza niunia nie będzie pływała w tych ubrankach
ja chyba się skuszę na TT, mam głupie pytanko, smoczek, taki do uspokajania nie musi być z tej samej firmy co butelka? jakie polecacie?

ja mam chyba z Avent jeden, jeden z canpol czy jakoś tak ale one dla naszej kobietki za wielkie były i dali nam w hutrowni jak po łóżeczko byliśmy taki sporo mniejszy ale nie pamiętam co to za firma była bo moment wyparzyliśmy opakowanie poszło do kosza a smok do szpitala

ja kupiłam z TT zestaw startowy jest fajny, magdalena o ile pamiętam też taki ma

reklama
Do góry