reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Całe rózowe welurkowe ale w sumie to nie istotne:) Ważne że się przydają:)
To wiem juz i jak się dogrzebię to zrobie fotki i Ci prześlę :) Tylko tego potzrebujesz?

Amelcia jest słodka:D:D:D:D

Atanku i to jest ta tkana krzyżowo czy jakoś tak? Bo czytała co Fifcia pisała i wiem że są elastyczne i bawełniane i że teraz lepiej tą drugą kuppić. Czy coś pokręciłam?

Ostatnia edycja:
reklama
ttak tylko spodenciaki moga byyc tez leginsy ;-) bez stupek wtedy skarpetki zakladam ;-) ewentualnie jakies pajace 62 bo powoli z 56 robia sie za krótkie ;-) i mi zaczyna podwijaz stupki a zaczela ostatnio na wyprostowanych spac a nie jak zabka ;-)

a pokaze wam jaka podusie kupilam bo nie odksztalca glowki boze jaka ona szczesliwa i spi juz godzine a normalnie o 16 jest glodna wiec ja niewiem poduszka cuda dziala ;-) taka http://www.babydeco.pl/pl/p/Poduszeczka-PANDA-0-6-miesiecy-Candide-/1095

moja na boku i na prosto i na tej poduszce tez umie na boku zauwazylam... takim malym boczku ale tez a fajna bo jak polozysz reke na niej to odcisnie sie i wraca spowrotem do swojego ksztaltu ;-)

a kupilam dwie poduszeczki ta i taka Poduszeczka do łóżeczka Comforell Allerban 40x60, ALVI BABYDECO – materace i łóżeczka dla dzieci i niemowląt
i ona tez sprezynuje ;-) az zadowolona z zakupow jestem ;-)

a tesciowa juz mi spodnie skróciła ;-)
tak iwasku to ta krzyzowo costam splotem i jednak kupilam ta 4,7 a nie ta dluzsza bo gadalam z pania ze sklepu i powiedziala ze jak mam rozmiar 42/44 to moge miec ta krotsza bo ta dluzsza to do rozmiaru 48 jak na duzych facetow ujela...
i jest tkana nie elastyczna ta ci dlugo posluzy ;-)

ale sie ciesze tak ladnie spi zdazylam obiad zrobic zjesc a ona dalej spi ;-) az mi sie zaczyna nudzic ;-)

koniec spania narazie kochane ;-)

Ostatnia edycja:
Mój też śpi ale w huśtawie :) Ja zaczekam jeszcze z poduszką. Iguś śpi na takiej prawie płaskiej i jest ok więc ewentualnie póxniej mu zmienię
Musze kupić leżaczek dla niego i tak sie rozglądam. Jest spory wybór ale który jest naprawde dobry dla maluszka..:cool:

te mi wpadły w oko
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-i2275966641.html
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-bujaczek-new-look-zielony-i2277781428.html
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-do-18-kg-3w1-t2518-i2272873646.html

Ostatnia edycja:
Fasolciu ja bym poszła na pół godziny na pierwszy spacer, potem możesz zwiększać długość spacerów już spokojnie :-) No tylko już smaruj małą kremem z filtrem :-)

Iwasku a dziękować, paluszek lepiej już, nie taki spuchnięty, goi się powoli. Właśnie wróciliśmy, dziabąg pierwszy raz na siedząco jechał, jak dojechaliśmy na nasze stawy to młody zasnął z zabawką w buzi. Boska pogoda normalnie, już mi się ręce i buźka opaliły :-)
Zdjęcia wrzucę na fb :-)

reklama
Ten Twój też fajny:) Wzięłam ten pierwszy zamówiłam:)

Powiedz mi długo wiązałaś tą chustę? Kurcze jakoś sie boję a tak mnie kusi!:-D
Danao to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!

Aelku to dobrze:) Usciskaj maluszka!My może jutro pojedziemy gdzies na dłużej z niuniem i się poopalam troszkę :)

Ostatnia edycja:
Do góry