Oto i jestem ;-) Podczytywałam Was, ale potrzeba mi było więcej czasu, żeby spokojnie napisać :-) Mało tu się odzywam, bo ten cały cykl mam dość trudny emocjonalnie :-( jednego dnia jestem pełna nadziei a na drugi płaczę nie wierząc, że coś się uda…Za tydzień minie mój magiczny rok starań… Jeśli nadal nie będzie efektów, wyląduję w końcu w jakieś klinice, a z drugiej strony nie stać mnie emocjonalnie i finansowo na taki krok :-( Chyba pozostaje mi się pogodzić, że mamą nie zostanę… a to najtrudniejsze :-( Pragnę mieć swoje dzieciątko, a drugiej strony czy można zrobić coś na siłę? (skoro i tak się nic nie udaje) Mam mętlik w głowie :-( eehhhh…. Ciężko mi jest :-(
Sil- kochana jesteś :-* niby nie odbiera i to wcale nie chodzi o to co sądzą inni ludzie, tu chodzi o to co ja czuje, to ja czuję się tak mało kobieca przez moje problemy :-( Nie wiem jak to nazwać… potrzebą, instynktem macierzyńskim… nie wiem, ale mam wrażenie, że nie będę szczęśliwa, jeśli będzie tak, że nie doczekam się własnego dziecka…
Dagne- Ja też mam nadzieję, że z Fasolką i Lusią wszystko gra
A Twoja Córeczke prześliczna jest :-) Dekalog- bardzo mądry :-) ale chyba nie dane będzie mi z niego korzystać :-)
Kwiatuszku- przykro mi, że @ do Ciebie przyszła :-( co tam w ogóle u Ciebie słychać? :-) Ooooojejciuś, super masz psiaczki
Neciuszka- Super, że czujecie się coraz lepiej
bardzo mnie to cieszy :-) Aaaaa i nie udało się pobeczałam się ze wzruszenia na filmiku
Przepiękną masz córeczkę i do tego silną-widać :-)
Fifcia- nooo wtedy był 20 dc, teraz jest 23 dc. i też czuję się jak przed @ w końcu pewnie przyjdzie
Z resztą od kilku dni staram się pogodzić z kolejną porażką, bo pewnie tak będzie :-) A Twój Maluszek na fotce, to nie misia tuli a zajączka
uwielbiam zajączki
zgadnij dlaczego?
Atanku- filmiki wszystkie wspaniałe
ale Córcia Ci ładnie rośnie :-)
Dana- Kochana :-* czytałam te Twoje żale ;-) i mogę Ci powiedzieć, że doskonale Cię rozumiem, w dodatku mogę się pod tym podpisać obiema rękami… Trudne to wszystko jest…
Ael- a gdzież Ty byłaś?
widzę, że zainwestowaliście w nowe autko dla Wiktorka
a z tego filmiku się uśmiałam
pocieszny jest Wiktorek :-) i oczywiście uśmiech na wierzchu
Lamia- a Ty weź się w końcu wypakuj, bo jestem ciekawa Twojej Córeczki
Sun-witaj :-) też Cię dawno tutaj nie widziałam :-)
Ma_gdalena- cudowny przystojniak z Twojego Synusia
Miq- Słodki brzusio Ci rośnie