Iwasku- ale masz przystojniaka :-) rośnie jak na drożdżach, i te ciemne oczka aaahhh :-) Cieszę się, że nie tylko ja miałam takie odczucie-poczułam się ciut normalna ;-) Oczywiście, że da się dogadać :-) i mam nadzieję, że takich niedomówień będzie mniej :-)
Dagne-widać, że Malutkiej śnią się bajeczki, bo minka taka zadowolona :-) widzę, że Twoja Córcia też bujny włos ma ;-)
Fifcia- he he ale podgląda ten mały Przystojniak jednym oczkiem :-) Pisałaś, że On od urodzenia takie włoski długie ma, a mi jakoś one wcześniej wydawały się krótsze
Gochaaa- jejciuś ogromne GRATULACJE!!!

i się nie zamartwiaj tylko ciesz :-) wszystko będzie dobrze :-)
Dana – oojjj ojjj ojjj wyluzuj

do wizyty musisz wytrzymać ;-) A powiedz mi ten drugi lek to na co brałaś? :-) bo bromergon ja też niorę (moja prl – 64,32 ng/ml :-( ) i jesteś moją nadzieją skoro Tobie tak ładnie się obniżyła :-) też mam ten lek brać cały m-c :-) Ooo właśnie a w jakiej dawce go brałaś? :-) TSH z kolei mam 2,74 i moja gin. powiedziała, że jest okej
Basti- witaj :-) zaciskam za Ciebie &&&&&&
Fasolka- cieszę się ogromnie, że u Was coraz lepiej :-) Niestety nie zdążyłam zobaczyć Twojego dzieciątka, ale mam nadzieję, że jeszcze się Nią pochwalisz i pokażesz ciotkom ;-) a te ciuszki, to połowa tych większych bodziaczków :-)
Atanku- widzę, że wdrażasz się coraz bardziej w mamusiowaniu

co tam u Ciebie słychać? :-)
Neciuszka- <głaszcze> a Ty no już, spokojnie :-) Nie stresuj się :-) Jest Nas tutaj tyle, i tyle różnych charakterów- czasem są i czasem sprzeczki czy różnice zdań będą :-) ale nie szarp sobie przez to nerwów Kochana :-)
Ael- a Ty nosek do góry (wiesz o co mi chodzi) :-)
[to tak z grubsza Was ogarnęłam] ;-) :-)