reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda Hahahaha fakt :-D Poza tym Konrad to pije mleczko z piersi a nie ją je :-)

Natkusia oprócz ciągu dalszego afery to nic takiego :-)

Ja idę małego kąpać, bo mi się tu brzy nie wiadomo czego :-p Po kąpieli moze spać pójdzie :tak:

reklama
Już koniec tematu bo szkoda nerwów! :-p

A to miłego pluskania :-) a wrzuciłaś już filmik z kąpieli? Bo ostatnio jakoś wspominałaś i nie wiem czy czasem nie przeoczyłam :dry:

Netka Ty się nie denerwuj :* przecież nikt o Tobie źle nie pisał Mała.. Koniec tematu już a Ty odpoczywaj :-) No.

Natkusia nie wrzucałam tu na forum. Kiedy indziej wrzucę :tak:

My juz po kąpieli i idziemy jeść i się usypiać :-D Moze będe miała czas na posiedzenie z mężem.

Hej dziewczyny :)
rzeczywiście atmosfera tutaj od wczoraj kiepskawa... poluzujcie kucyki :blink: minie parę dni i może się troszkę uspokoi....

Iwasku, dziękuję za dodanie wczoraj zdjęć :D Igorek wspaniały!! :) i jakie ciemne oczka ma :D przystojniak z niego :-)
w ogóle wszystkie dzieciaczki tutaj są piękne :)

Jeżeli mowa o kąpieli to zobaczcie mojego luzaka. Fotkę skasuję bo mnie posądzą o propagowanie golizny:-DNatka ciesz się że dostajesz ciuszki bo to naprawdę duża oszczędność , maluszek w sumie z dnia na dzień wyrasta z ubranek . Ja też sporo ubranek dostałam na szczęście:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję ;-) a jaki oszukista!! Udaje że płacze i że kasła . Dzisiaj naśladował tatę który pokazywał i chował język . Popłakałam się ze śmiechu. Gaduła się zrobiła z nigo straszna. Podrywa sam siebie w lusterku które wisi nad huśtawą -Narcyz:-D:-D:-D:-D

Fifciu w szpitalu niejednokrotnie położna wchodziła i pytała ile ONA ma....nie ważne że na niebiesko ubrany np. i że wielki z niego facet:)

Do góry