reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

natkusia... przylazła wredna... ale jakoś czuję się już dobrze... Nie nastawiam się pozytywnie, ale emocje już opadły...

reklama
Hejooo dziewczynki ! Ja dzisiaj się obudziłam z bólem głowy gigantem !! Odkąd wiem że jestem w ciąży on mnie przesladuje !! Nie wiem już co mam robić tabletek żadnych nie biorę bo się boję a jak mi to nie przejdzie to chyba strzelę sobie w łeb !!:-D

Sun cieszę się że będziesz walczyć dalej- mówię ci to się opłaca :*
Sil nie odchodź jestes tu potrzebna !! Ja nie wiem o co chodzi bo mnie długo nie było ale nie wykruszajcie się dzieczyny bez Was to forum nie istnieje !!

Sun to bardzo się cieszę :*

gocha jak nie będziesz mogła wytrzymać to zrób sobie okłady a jak nie to Apap można brać w ciąży (popytaj w aptece)

Heloł dziewczęta:)
Stęskniłam się za wami;)

Lamiav: Ja od początku ciąży specjalnie nic z włosami nie robię żeby farba chwyciła:) Ale szczerze mówiąc myślałam, że przez 9 miesięcy bardziej odrosną. Teraz mam tak na połowę głowy odrosty. Zawsze miałam czarne kudły, więc czas na odmianę;) Jaki ty chcesz kolor? I z zupełnej brunetki się przerabiasz?

Fasola: Czytam was tu dzielnie i nadrabiam prawie zawsze żeby sprawdzić czy coś o tobie/ty piszesz. Super że Łucja tak dzielnie walczy o dobrnięcie do tych 2kg. Trzymam kciuki żeby rosła jak szalona:) I fakt- dłuugie piękne nóżki zrobią furorę:D

Necia: No przestań głupia:) Jak już któraś napisała- to jednak tylko forum i mimo przywiązania i szczerej sympatii do was, nie ma sensu przeżywać tak takich głupot:)Weź głęboki oddech i wracaj:)
Wg dziewczyny przestańcie się tak stresować. Ja dostałam smsa, zajrzałam na forum parę godzin potem i aż mi się wierzyć nie chciało co tu widzę. Wojna jakby o niepodległość śląska chodziło.. Jaki sens jest się kłócić o coś co ma sprawiać radość..

Dagne: Kogo moje piękne oczy widzą:) To już na wystaranych będę sama do siebie pisać, hehe ;) Pisz pisz wszędzie i wstawiaj zdjęcia swojej księżniczki:)

sun: czy ja dobrze pacze że cię dół łapie jak tu taka super wiadomość od Gochy?:) Toż to dowód najlepszy i niezaprzeczalny, że każda się swojej fasoli doczeka! Uszy, głowa i co tam jeszcze możesz podnieść do góry!:) A my się tu grupowo bierzemy za trzymanie kciuków

Natkusia: Jaki ładny brzuszek:) Tak nisko mi się wydaje, co?

A z serii co u mnie: młody nadal nie obrócić się główką na dół i zaczynam się zastanawiać czy jeszcze to zrobi..
Teraz myślę nad wyprawką. Wczoraj byliśmy się dowiedzieć ile będzie trzeba czekać na wózek i fotelik- 3 tyg. Będziemy wtedy w weekend ten albo następny szaleć:D Bo skoro 37 tydzień to już w terminie to mi wypada na 1./2. tydzień kwietnia, dobrze mówię?

sun: czy ja dobrze pacze że cię dół łapie jak tu taka super wiadomość od Gochy?:) Toż to dowód najlepszy i niezaprzeczalny, że każda się swojej fasoli doczeka! Uszy, głowa i co tam jeszcze możesz podnieść do góry!:) A my się tu grupowo bierzemy za trzymanie kciuków

Kochana to nie do końca tak jest... w tym dniu w którym przyszła ta wredna @ to gochaa oznajmiła II kreseczki na teście... i to jakby jeszcze bardziej mniej dobiło... Ale bardzo się cieszę z każdej dobrej wiadomości... tyle, że wtedy jakoś wszystko się nałożyło... Trzymajcie kciuki, bo może kiedyś pomogą... ;-)

sleepy wypada 2 tydzień bo musi być 37 tydzień skończony (ja tak urodziłam i Konrad nie był zaliczany do wcześniaków) Ale jeśli wszystko jest dobrze to możesz nawet na początku maja urodzić :tak:

Natkusia w ogóle śliczne dzieci u nas na forum są :tak: tylko się zakochiwać :-)

Sun uszka do góry i przytulam z całych sił :* widocznie to jeszcze nie was czas bo ja wciąż wierzę ze fasolka przybędzie do was w najmniej oczekiwanym momencie! :-)

Gocha na ból głowy możesz wziąć apap ale nie przesadzaj. Dużo leż to też powinno pomóc :-) Albo spacer po swieżym powietrzu :*

Silka jak ochłoniesz to wracaj do nas szybko :*Ja będę na ciebie czekała moje ty "przeciwieństwo" :-D Ale ja cię bardzo lubię, od początku odbierałam ciebie troszkę jako taką swoją "starszą siostre" - nie mam pojęcia dlaczego. Jesteś tu potrzebna! :tak:

Lamiav
ja jestem teraz ciemną brunetką a jakieś ponad dwa lata temu byłam bardzo jasną blondynką a naturalnie jestem ciemną blondynką :-D Ale ten jasny blond do mnie nie pasuję... no i przypomniałaś mi ze muszę iść i zakupić farbę zeby zrobić te moje chole*ne odrosty... będe się wtedy lepiej czuła! A czy nie stracisz włosów... ja do dzisiaj zbieram żniwa tego mojego tlenionego blondu... :no: Dopiero teraz zaczynam mieć włosy zdrowe...

A my dzisiaj po 15 jedziemy na szczepienia! :szok: Serce mnie boli i denerwuję się jak nie wiem, na myśl ze malutki moze się po tych szczepionkach źle czuć... Będziemy szczepić tymi 3 w 1. Podobno dzieci lepiej na nią reagują niż na tą z NFZ... tak bym chciała uchronić małego żeby lekko to przeszedł...

Kochane jak może usunąć zdjęcia z postu?? Jak próbuję je usunąć to pojawia się w załączniku....

Jeśli Cię dobiłam to przepraszam wiem co to znaczy jak dziewczyny się cieszą a Ty akurat masz @ !! Ale wiesz że ty też będziesz miała swoją fasolkę !! Ja też przeżyłam tu tyle ciąż i już myślałam że jestem jakaś inna gorsza a tu proszę po 1,5 roku starań bez żadnych wspomagaczy nic !!

Fifka: No to "w razie co" zdąży jeszcze ładnie wywietrzeć;) Mi się wydaje, że młody da radę do końca. Ja sama miałam się urodzić 5 lipca a urodziłam się 25.:) Także liczę na to, że młodzież też wytrzyma sporo i będziemy mogli się po porodzie wprowadzić szybciej do siebie..

reklama
Jeśli Cię dobiłam to przepraszam wiem co to znaczy jak dziewczyny się cieszą a Ty akurat masz @ !! Ale wiesz że ty też będziesz miała swoją fasolkę !! Ja też przeżyłam tu tyle ciąż i już myślałam że jestem jakaś inna gorsza a tu proszę po 1,5 roku starań bez żadnych wspomagaczy nic !!

Gosiu, ale nie chodzi o to, że ty mnie dobiłaś... ja się na prawdę cieszę, że Ci się udało.... tylko właśnie w tym samym dniu przyszła ta wredna do mnie... jakoś wszystko się tak nałożyło... I NIE PRZEPRASZAJ :-)

Do góry