reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Gocha to tez zależy od stężenia moczu.... raz dłużej nie będziesz robiła siku to będą mocniejsze a jak się dużo opijesz i będzie rozwodniony to będzie słabsza. Spokojnie babo :-D Idź na Bete jak chcesz mieć pewność :*

Wiem za bardzo się nakręcam z tym wszystkim za dużo czytam i w ogóle ! ;p Wczoraj rano robiłam i były mocne a dzisiaj wieczorem i jedna jest tak w połowie taka jak kontrolna. MUSI BYĆ DOBRZE, NIE? :-)

Wiem za bardzo się nakręcam z tym wszystkim za dużo czytam i w ogóle ! ;p Wczoraj rano robiłam i były mocne a dzisiaj wieczorem i jedna jest tak w połowie taka jak kontrolna. MUSI BYĆ DOBRZE, NIE? :-)

BABO! WIECZOREM?! To co się dziwisz, że kreska była słaba?
Dlatego robi się rano z pierwszego moczu, dlatego że po nocy nie sikania mocz jest skoncentrowany bardziej niż wieczorem gdy jest po prostu rozwodniony wszelkimi płynami jakie piłam w ciągu dnia.
Powtórz test za kilka dni ale rano jeśli będziesz chciała.

reklama
Z tą akcją.. Niech każda zrobi 3 wdechy i wydechy i da trochę na luz :tak: niewarto dziewczyny psuć naszej atmosfery o kilka pieluch jak to ktoś napisał!

Danao
wydaje mi się że prl masz ok, tzn ja miałam taką po dawce leku i lekarz był zadowolony mimo że było poniżej normy :-)

Gocha dziewczyny już odpowiedziały.

A ja wróciłam już od koleżanki.. Omg! Dostałam 4 reklamówy ciuszków 56-74 :szok: a jeszcze do jednej znajomej mam się zgłosić :-D

Działo się coś pod moją nieobecność?

Do góry