reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Miq - można :) ja piłam hektolitrami :) i jabłkowy :)

Co do paczek, to pisać nic nie będę, bo tylko czytałam o nich itd, a jestem "starszą" staraczką, więc nie mam nic do gadania.
Ael bardzo szanuję i cenię, bo znamy się z wątku od ponad roku.
Dziurkę też lubię, bo wspierała mnie smsami jak rodziłam.

No a teraz może skoro ktoś rzucił temat obiadów, to ja zupełnie nie mam już na nich pomysłu!! dziś poszłam na łatwiznę i robię udka ze woreczku i ziemniaczki młode.

reklama
właśnie robię z ryżem :-) zapraszam!
Jasne, że możesz - nie ma żadnych przeciwwskazań, marchewy też możesz pożerać ;-) a jak Cię ciągnie to znaczy, że potrzebujesz.

Dagne to fakt.. Ja gotować mogę bo lubię ale wymyślanie obiadów mnie zabija :sorry2:

te wymyślanie to koszmar, jak się pytam to mi mówi, że wszystko robię dobre, ale to nie pomaga ah faceci
kto chce zobaczyć 12 tyg brzuszka?

Mój też.. Gotujesz super i wszystko co zrobisz to zjem :sorry2: zero pomocy :-D

No dajesz dajesz Miq~! Ja coś się opuszczam i nie pamiętam kiedy robiłam foto.. może dzisiaj :tak:

Jak była robiona paczka do Fifki a chciałam dołączyć (bo czuję do niej dużą sympatię)

Nawet nie wiesz kochana jak mi się milutko zrobiło :* Dziękuję :)

U mnie na obiad będzie schab z warzywami w sosie własnym z ziemniaczkami :-D

Miq
pokazuj!! A do soku cię ciagnie bo czegoś potzrebujesz, jakiegoś składnika więc pij ile masz tylko ochote! W ciąży można praktycznie wszytko jeść, podczas karmienia jest gorzej.

Ja się już na temat paczek nie wypowiadam... bo i tak źle i tak nie dobrze... jakby było tak jak chciała Ael to też byłyby później nieprzyjemności - wiem to bo w każdym z nas jest odrobina egoisty i może teraz wydaje się nam to nie realne ale jednak jakby przyszło co do czego na pewno było by przykro... No ale teraz wynikła afera i też niektórym osobom jest przykro więc chyba się nie dało by zrobić tak żeby wilk był syty i owca cała...

Ostatnia edycja:
to my ja i mój brzuszek:)przytyłam dopiero 0,5 kg

Załączniki

• 12tc.jpg
    12tc.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 28
Cześć dziewczyny :-)

widzę,że dziś można siekierę powiesić :-p

ja mam 3 dzień @ i umieram :-) M. chory także dwa zdechlaki jesteśmy :-p

Nawet nie wiesz kochana jak mi się milutko zrobiło :* Dziękuję :)

Oj tam, nie przesadzaj :zawstydzona/y:;-)

Miq no brzuch rośnie i rośnie, ładny domek dla dzieciątka :-)

Namówiłaś mnie na foto..
A to mój brzuchol w całej okazałości .. W ogóle jestem w szoku, że on taki duży wyszedł :szok: wydaje mi się jakoś mniejszy :dry: no i niestety od 2 tyg zaczyna mnie ciachać więc doopa:-(

Załączniki

• Zdj¦Öcie0100.jpg
    Zdj¦Öcie0100.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 57
  • Zdj¦Öcie0101.jpg
    Zdj¦Öcie0101.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdj¦Öcie0102.jpg
    Zdj¦Öcie0102.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry