reklama
kwiatuszku śliczna. ja też nawet połowy tej powierzchni nie mam 
Atan Amelka to mały cwaniaczek. ślicznie udaje śpiącą królewnę ;D a co do połogu to ja miałam całe 6 tyg ;/
gocha tluściochy jak nic!! a płacz babo należy się po takim stresie. Ja też ryczałam ;D
Atan Amelka to mały cwaniaczek. ślicznie udaje śpiącą królewnę ;D a co do połogu to ja miałam całe 6 tyg ;/
gocha tluściochy jak nic!! a płacz babo należy się po takim stresie. Ja też ryczałam ;D
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
boze ale tłusciochy gratki laska to lzy szcescia
kwiatuszek wyjęłaś mi to z klawiatury
a kuchnia śliczna ja też mam maleńką ale się przyzwyczaiłam do niej, troszkę zaczyna mi miejsca brakować na różne rzeczy ale jak zrobię szafę w pokoju to jakieś takie rzeczy co niepotrzebne na codzień tam wyniosę
gocha tłuściochy jak nie wiem
eh szwagier składał razem z nami pita i dziadyga już dostała zwrot w piątek a my nie, ten to zawsze ma szczęście że jego dokumenty trafią do pokoju gdzie szybko robią.

gocha tłuściochy jak nie wiem
eh szwagier składał razem z nami pita i dziadyga już dostała zwrot w piątek a my nie, ten to zawsze ma szczęście że jego dokumenty trafią do pokoju gdzie szybko robią.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
pisz czy mialas jakies objawy przed terminem i po
reklama
Cały czas nie wierzę !! Boję się strasznie o fasolkę ale ze szczęścia cały czas płaczeZobacz załącznik 446430Zobacz załącznik 446432
Gosiu masz piękne tłuściutkie krechy a to znaczy, że poziom hcg wysoki. Nie ma się co martwić, tylko cieszyć trzeba :*
Podziel się: