reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dzieki ael bo ja jak sie zdenerwuje to placze .. i nie moglam sie uspokoic...no w tydzien z 3010 do 3230 czyli 220g przybrala

no tatus kupil puszke pokarmu jest zamknieta wiec jesli bedzie kiedys potrzebna to lepiej miec w domku ;-) ale sie smial ze wyglada jak puszka z farba a nie z pokarmem ;-)

220 g to i tak dobry wynik, Dziecko w miesiąc minimalnie ma przytyć 600 g. Jeśli Twoja mała będzie w tydzień tyć ok 250 g no to w 4 tygodnie 1 kg i jet git. Mleko modyf schowajcie.

tak się zastanawiam, w którym miejscu mojego brzuszka jest maluszek

Na razie w dole brzucha, jak zaśnie rosnąć to poleci do góry :-)

Atan ja tak jak Ael mleko bym narazie głęboko schowała. Amelka ładnie przybiera i dopóki nie płacze po jedzeniu i jest spokojna to nie m sensu jej dopajać butlą. Lilka tez co jakiś czas je z 2 cyców ale to bardziej zwiększone zapotrzebowanie a nie wina pokarmu. Może chce tylko dłużej ciamkać.
Miq ja używam Emolium i polecam. Skóra super. Nawet ostatnio sobie do wanny wlałam żeby zobaczyć i powiem że boskie uczucie na skórze. Żeby było troszkę tańsze to bym używała dla siebie ;D

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie. byłam tu kilka miesięcy temu ale później starałam sobie odpuszczać forum. Do dziś bo dziś ujrzałam piękne 2 kreski na dwóch testach Mam nadzieję że się nie mylą. Wychodzi mi że to 4t6d. Chciałabym już pójść do lekarza myślicie że to za wcześnie? Tak się denerwuje!! Prawie 1,5 roku się staraliśmy !!

gocha no no dawaj zdjecie testu chetnie popatrzymy na wizyte jeszcze za wczesnie bo tylko kropke zobaczysz pecherzyka jesli wogle bedzie chcial robic usg kolo7 tyg uslyszysz serduszko ;-) ja uwazam ze test sie nie myli i gratuluje i zycze wspanialej ciazy ;-)

Gosiu oczywiście ja pamiętam GRATULACJE!!! Wrzuć zdjęcie testu :-)
Jak to niecały 5 tydzień to za wcześnie do gina, poczekaj do 6-7 tygodnia by serducho zobaczyć :-)

Ewcia mydełko kup nie płyn, bardziej się opłaca :-)

laskie jakies problemy sa z wstawianiem zdj bo ja chcialam wam tez wstawic fote pokoju ale nie moge

gosiu jak masz 2 pozytywne to mi jeden odstap hehe
a tak po za tym to wielkie gratki dbaj o siebie i odpoczywaj i pisz czy mialas jakies objawy i ktory dc

a mam pytanko jak dlugo w pologu plamilyscie ? bo ja juz tak 18 dni i zaczynam sie zastanawiac ile jeszcze ...
Zobacz załącznik 446415ja nie widze problemu zdjecie odrazu sie wgralo ;-)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku ja nie mam problemów z uploadem zdjęć. Jak chcesz wyślij mi na majla zdjęcie to wrzucę. Lamii wczoraj wrzucałam.

Atan można długo plamić. Ja plamiłam prawie 4 tygodnie. To normalne. Z resztą zależy jak Twoje plamienia wyglądają.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry