reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ael weź mi nawet nie mów bo szkoda gadać, dobrze że jutro mnie ta diabetolog przyjmie i kazała już mnie zarejestrować żebym pierwsza była jutro. przynajmniej nie będę się użerać jutro tak jak dziś.
dzwonił pan od pościeli że brakło im wzoru w kaczuszki ale już nowy wybrany tylko czekać na przesyłkę :-)
gocha ja też pamiętam i gratuluję
kwiatuszek śliczna tapeta uwielbiam takie
dzwonił pan od pościeli że brakło im wzoru w kaczuszki ale już nowy wybrany tylko czekać na przesyłkę :-)
gocha ja też pamiętam i gratuluję
kwiatuszek śliczna tapeta uwielbiam takie
Kwiatuszku super ta tapeta :-)
Atanku karmienie piersią sprawia, że macica produkuje oksytocynę, która odpowiada za skurcze. Temu też po karmieniu lecą odchody poporodowe.
Dobrze jest, macica się czyści, a to zabiera trochę czasu.
Aa film, widziałam, śliczny Amelcia ma uśmiech, taka spokojna podczas spania :-)
Necia ale widzisz, o tyle ludzkiego masz diabetologa że będziesz pierwsza. Niestety tak to jest z tymi moherami. Polecam przeczytać piekielni.pl ludzie tam czasem opisują spotkania z piekielnymi moherami ale dają też sposoby na rozprawienie się z nimi.
Atanku karmienie piersią sprawia, że macica produkuje oksytocynę, która odpowiada za skurcze. Temu też po karmieniu lecą odchody poporodowe.
Dobrze jest, macica się czyści, a to zabiera trochę czasu.
Aa film, widziałam, śliczny Amelcia ma uśmiech, taka spokojna podczas spania :-)
Necia ale widzisz, o tyle ludzkiego masz diabetologa że będziesz pierwsza. Niestety tak to jest z tymi moherami. Polecam przeczytać piekielni.pl ludzie tam czasem opisują spotkania z piekielnymi moherami ale dają też sposoby na rozprawienie się z nimi.
kwiatuszekq20
chcielismy fototapete ale zle by sie kladlo bo strasznie sie naciagaja
kwiatuszekq20
reklama
kwiatuszekq20
wiesz nawet mi sie to podoba bo wszystko pod reka jest
Podziel się: