reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, jak przybiera na wadze to absolutnie nie dokarmiaj, a mleko i ewentualne dokarmianie konsultuj z lekarzem. Ja do tej pory karmię na dwa cyce :) Co w tym złego?
Krwawiłam, nie tylko plamiłam 5 tygodni. Jak nie jest się łyżeczkowanym to całkiem jest to normalne.

Gocha :) pewnie, że pamiętam, serdeczne gratulacje :)

Claudusia, to idź do gina, uspokoi Cię, jak Soglam mówi, to ważne.

A ja dziś robię tortillę :) chodzi za nami od soboty i się skusiłam. Już kiedyś próbowałam zjeść kapusty pekińskiej i Małej nic nie jest :) Coś jeszcze miałam i nie pamiętam.
A Necia, trzeba mieć zdrowie, żeby chorować, ale nie denerwuj się

reklama
Claudusia
Czyli żadnych badań w sumie nie robioli ci tylko podstawę. Oby wszystko było w porządku. Bądź dobrej myśli ale koniecznie zgłoś się wczesniej do gina. Nie ma co zwlekac. Mój gin mnie zaniedbał i widzisz efekty w stopce wiec kochana dbaj o siebie:):)

Atanku
Witaj kochana i gratuluje jeszcze raz córci:) U mnie w temacie kiepskawo. Raz lepiej a raz gorzej. W sumie w sobote dostałam pierwszą @ po poronieniu i moge zaczynac badania ale jakos nie mam ochoty. Odkryłam tez ze przed II ciążą miałam bakterie wykazaną w badanioch którą moj były gin zbagatelizował a ona równiez powoduje poronienia, wiec troche się wkurzyłam. Poza tym mam badania gentyczne umówione na 10 maja i zobaczymy. Do gina swojego ide za tydzien wiec bedziemy działac z badaniami. Porobie te powodujące najczescie poronienia i bedziemy próbowac dalej ale bez żadnych staran tylko po prostu brak zabezpieczen i zobaczymy. W pracy mi się wszystko zawaliło i zwalniają wiec mi juz wszystko wisi i nie bede juz na nic czekac z ciążą i innymi rzeczami. Wszystkie plany wzieły w łeb wiec teraz czekam co los przyniesie i tyle.
Buziam Amelkę i pozdrawiam:)

dziewczyny które juz rodziły mam pytanie|:
bo ostatnio nie mam żadnych śluzów, czy miałyście też tak ???? tak pytam bo cąły czas coś tam miałam a od jakiegoś tygodnia susza !! i nie wiem czy to cos znaczy czy nie

Zalicytowałam i mam teraz najwyższą ofertę XD Ale nie osiągnęłam ceny minimalnej

Lamiav nic nie znaczy... raczej :confused:.... mnie by bardziej martwił nawał śluzu...

aha, to dobrze, bo już czekam na ten mój poród i każdą najmniejsza zmianę w organizmie oberwuję i analizuje, :-Dja chyba oszaleję, i tak mnie poród nie ominie i wolałabym juz jak najszybciej mieć to za sobą
więc musicie mi wybaczyć ale będe was zasypywała w koło głupimi pytaniami :zawstydzona/y:

Ael ja też zalicytowałam i teraz ja wygrywam ;-) życzę żby szybko Ci się sprzedało.
A jeżeli moge Ci coś doradzić to nie pisz, że kupowałaś w sklepie z używanymi rzeczami bo ludzie pomyślą, że kilkoro dzieci już używało leżaczka. Jeżeli mogę Ci coś radzić oczywiście :)

reklama
aha, to dobrze, bo już czekam na ten mój poród i każdą najmniejsza zmianę w organizmie oberwuję i analizuje, :-Dja chyba oszaleję, i tak mnie poród nie ominie i wolałabym juz jak najszybciej mieć to za sobą
więc musicie mi wybaczyć ale będe was zasypywała w koło głupimi pytaniami :zawstydzona/y:

A zadawaj, po to nas masz :-D

Ael ja też zalicytowałam i teraz ja wygrywam ;-) życzę żby szybko Ci się sprzedało.
A jeżeli moge Ci coś doradzić to nie pisz, że kupowałaś w sklepie z używanymi rzeczami bo ludzie pomyślą, że kilkoro dzieci już używało leżaczka. Jeżeli mogę Ci coś radzić oczywiście :)

Właśnie piszę, bo potem trafi mi się jakiś idiota bo powie bo to tak zużyte przez jedno dziecko a jak wyjaśnię, że kupowane w sklepie z nowymi i używanymi zabawkami to będzie chciał zwrotu gotówki. Więc wolę by było wiadomo. Przezorny zawsze ubezpieczony.

Do góry