reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiesz natkusia wolę myśleć negatywnie bo w sytuacji niepowodzenia mniej boli... ;-) ale mimo to gdzieś podświadomie chciałabym być w ciąży... bo przecież taki jest mój cel w staraniach..

reklama
jak na razie to dobrze, nawet pospałam trochę,:-) przez co jestem szczęśliwa, zwlokłam się z łózka i do póki się nie położę to będę funkcjonować,

Sun, cel najważniejszy :) Klinika musi się udać. I tego tropu się będę trzymać.

Dziewczyny, mam problem. Co zrobić z hipochondrykiem? Mój ojciec znaczy. Co chwilę coś mu jest. W Sylwka wyciągnął mojego na SOR, bo ledwo mówił, a w samochodzie mu się buzia nie zamykała. Ja zostałam obolała z Małą, już pominę, co się dzieje na drogach w Sylwka. Dziś wezwał karetkę, bo mu się w głowie kręci. Doprowadzając moją mamę do ciśnienia 190 na 120.... I ekipę karetki do śmiechu... Takie akcje są co chwilę, o 4 rano mamę budzi, że ma wezwać karetkę, a jak się nie godzi to jest awantura...

Sun rozumiem kochana :* chciałabym po prostu żeby się udało ..

Lamiav no to dobrze, obyś miała samopoczucie dobre jak nadłuzej :-)

Sil hmm.. znam taką jedną osobę ale na nią nic nie działa, żadne rozmowy itd więc ja Ci nie pomogę.

No ja też o tym marzę, ale wolę nie wyprzedzać myśli... tak więc czekamy dziewczynki na rozwój sytuacji... będę informowała na bieżąco co się dzieje... ;-)

Witam kochane
ostatniego przeziębienia szybko się pozbyła to dzisiaj opryszczka mnie dopadła, ah zawsze coś

Ale tu z rana cicho :-p

Miq lepiej szybko wylecz opryszczkę bo jest niewskazana w ciąży.

Sun ja myślę że będzie informować.. spróbowałabyś nie :-p :*

Ja śmigam.. mam kilka spraw do załatwienia, o 14 lekarz a potem z mężem do wózkowych sklepów :-):-)
Będę wieczorem :*

Sun trzymam kciukasy
Tez w koncu chcialabym zatestowac ale ja zawsze czekam do ostatecznosci bo tyle testow w zyciu juz narobilam ze nie mam ochoty znow ogladac I grubej krechy.u mnie 20dc jeszcze ten tydzien musze wytrzymac
zycze IIkreseczek kochana

reklama
Kobietki ostatnio mąż zakupił mi gazetkę dla mam i tam jest porownanie różnych płynów do kąpieli, dobre opinie mają Emolium i Oillan jako alternetywa dla Oilatum, używa któraś z Was któryś z nich?

Do góry