reklama
S
Silmiriel
Gość
Sun, cel najważniejszy
Klinika musi się udać. I tego tropu się będę trzymać.
Dziewczyny, mam problem. Co zrobić z hipochondrykiem? Mój ojciec znaczy. Co chwilę coś mu jest. W Sylwka wyciągnął mojego na SOR, bo ledwo mówił, a w samochodzie mu się buzia nie zamykała. Ja zostałam obolała z Małą, już pominę, co się dzieje na drogach w Sylwka. Dziś wezwał karetkę, bo mu się w głowie kręci. Doprowadzając moją mamę do ciśnienia 190 na 120.... I ekipę karetki do śmiechu... Takie akcje są co chwilę, o 4 rano mamę budzi, że ma wezwać karetkę, a jak się nie godzi to jest awantura...
Dziewczyny, mam problem. Co zrobić z hipochondrykiem? Mój ojciec znaczy. Co chwilę coś mu jest. W Sylwka wyciągnął mojego na SOR, bo ledwo mówił, a w samochodzie mu się buzia nie zamykała. Ja zostałam obolała z Małą, już pominę, co się dzieje na drogach w Sylwka. Dziś wezwał karetkę, bo mu się w głowie kręci. Doprowadzając moją mamę do ciśnienia 190 na 120.... I ekipę karetki do śmiechu... Takie akcje są co chwilę, o 4 rano mamę budzi, że ma wezwać karetkę, a jak się nie godzi to jest awantura...
Sun rozumiem kochana :* chciałabym po prostu żeby się udało ..
Lamiav no to dobrze, obyś miała samopoczucie dobre jak nadłuzej :-)
Sil hmm.. znam taką jedną osobę ale na nią nic nie działa, żadne rozmowy itd więc ja Ci nie pomogę.
Lamiav no to dobrze, obyś miała samopoczucie dobre jak nadłuzej :-)
Sil hmm.. znam taką jedną osobę ale na nią nic nie działa, żadne rozmowy itd więc ja Ci nie pomogę.
Ale tu z rana cicho 
Miq lepiej szybko wylecz opryszczkę bo jest niewskazana w ciąży.
Sun ja myślę że będzie informować.. spróbowałabyś nie
:*
Ja śmigam.. mam kilka spraw do załatwienia, o 14 lekarz a potem z mężem do wózkowych sklepów :-):-)
Będę wieczorem :*

Miq lepiej szybko wylecz opryszczkę bo jest niewskazana w ciąży.
Sun ja myślę że będzie informować.. spróbowałabyś nie

Ja śmigam.. mam kilka spraw do załatwienia, o 14 lekarz a potem z mężem do wózkowych sklepów :-):-)
Będę wieczorem :*
miq
Fanka BB :)
odkąd pojawiły się plasterki na opryszczkę to można sobie z tym poradzić wcześniej było kiepskoMiq lepiej szybko wylecz opryszczkę bo jest niewskazana w ciąży.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Sun trzymam kciukasy
Tez w koncu chcialabym zatestowac ale ja zawsze czekam do ostatecznosci bo tyle testow w zyciu juz narobilam ze nie mam ochoty znow ogladac I grubej krechy.u mnie 20dc jeszcze ten tydzien musze wytrzymac
zycze IIkreseczek kochana
Tez w koncu chcialabym zatestowac ale ja zawsze czekam do ostatecznosci bo tyle testow w zyciu juz narobilam ze nie mam ochoty znow ogladac I grubej krechy.u mnie 20dc jeszcze ten tydzien musze wytrzymac
zycze IIkreseczek kochana
reklama
Podziel się: