reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Laura mi nic nie dolegało do momentu rozpoczęcia III trymestru!! Wtedy to już miałam dość ciąży :-p a Tobie już nie dużo brakuje :-)

Fifka przeczytałam na FB o Twoich zakupach a tu się nic nie chwalisz!!!! Pochwal się linkami :-)

WSZYSTKIE NAJ NAJ BABICZKI :*:*:*

i niestety jedna gruba krecha :(

oby @ przyszła szybko żebyśmy mogli zacząć staranka .. :p ale i tak dziwnie mi w tym cyklu , bo zawsze miałam susze a teraz taki śluz podobny do płodnego... :/

Ael kochana dawno Cie tu chyba nie było ?:> co się nie odzywasz??

Hej dziewczyny :)
Wszystkiego naj z okazji dnia kobiet :) przede wszystkim spełnienia marzeń związanych z maluszkami :D

u mniej ostatnio brak czasu na wszystko, przez jakiś czas była u nas wiosna więc codziennie po ok 2 godz się spacerowałyśmy z Julką, ale dzisiaj znowu pada śnieg:baffled: więc nadrabiam wszystkie zaległości :)

A tak właściwie to co z Ael? Ael wracaj!!!! nie opuszczaj forum ;)

ma_gdalena wszytskiego najlepszego dla Bartusia z okazji 2 miesięcy!!! :D jej! jak ten czas leci :) co u niego słychać? jak się maluszek chowa?

Fifka Twój konradek to słodziak :) fajnie tak sobie śpi na tym brzuszku :) u nas o spaniu na brzuszku nie ma mowy bo Julka straaasznie tego nie lubi :p dla niej liczą się tylko plecy:p więc codzień walczymy, żeby chociaż trochę na tym brzuszku poleżała :)

Madziu a no troszkę poszalałam z zakupami! :-D

Kupiłam karuzele
fisher-price-karuzela-rainforest-z-listkami-od-0-m-ca_0_b.jpg
Mate edukacyjną:
tiny-love-mata-delux-zoo-z-palakami-1001210-810-003.jpg
Leżaczek/bujaczek(miałam nie kupować, ale trafiła się okazja):
Zobacz załącznik 444868
I wiatraczek:
fisher-price-grzechotka-wiatrak-l2175_0_b.jpg

I kilka ubranek ale je pokażę jak dojdą :tak:

Olcia
trzymam kciuki za następny cykl!!! &&&&&&&&&&&&&&& choć nie wykluczone że jeszcze w tym coś się wydarzy :-)

Lily u nas od początku mały lubił na brzuszku leżeć i bardzo często go tak kładę :-D a jak fajnie łepek cwiczy przy tym :-p

A my jesteśmy po szybkim spacerku bo takie piękne słoneczko świeci! :-) Jak ja kocham spacerki z wózkiem! :-p

Ostatnia edycja:
Pokażę Wam jak moje dziewcze urosło :D

Na pierwszy miała ze 2 - 2,5 miesiąca
A na drugim 4 :D

Ostatnia edycja:
Lily...o rany... strasznie urosła :)

Mama wraca dziś do domu. Żeby nie było, mąż nie wziął samochodu, bo mieliśmy do niej jechać, a tu taki klops. bo on już w połowie drogi do szpitala jest, a bez auta to musimy się tachać obie do Kraka. Ech...

reklama
Do góry