reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja właśnie umarłam ze śmiechu przez męża... :-D

Wstał rano i poszedł do sklepu po rzeczy na śniadanie.... wrócił i składa mi życzenia z okazji dnia kobiet i wręcza ozdobną torebkę... ja zaglądam... a tam? Karmi i herbatniki :-D Zaczął się śmiać ze to zamiast wina i bombonierki bo mi nie wolno :rofl2:

reklama
Witam się z rana.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI!
SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!!! :*:*:*

Olcia mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! :*

A mój Maluch dzisiaj pierwszy raz rano mnie tak skopał, że się od razu obudziłam z niekształconym brzuchem :szok::-D

Fifka słodko Konrad wygląda :-) jak mu tak wygodnie to niech śpi

Fifka milutko :-) mój wrócił z pracy po nocce i jak wchodził do łóżka to powiedział: "wszystkiego najlepszego" - ale, że wczoraj dość poważnie się pokłóciliśmy to go olałam a jak wstałam to w kuchni na talerzyku leżały dwa pączki (bo ja kocham pączki :-p) i obok karteczka "dla najsłodszej kobiety na świecie :*" :zawstydzona/y: :-p

a mój mąz tylko złożył życzenia do brzuszka a ja na swój prezent mam czekać, na kiaty nie liczę bo mój uznaje ze one są niepraktyczne , więc czekam na coś słodkiego :tak:

fifka,magdalena: to jednak wasi faceci to trochę romantycy ;-)

magdalena: ja też uielbiam pączki z nadzieniem różanym i takie z jabłkami z piekarni gdzie mają pyszne wypieki

Ja uwielbiam wszystkie pod każdą postacią, tylko nie z makiem bo w jednej piekarni i takie można dostać, ogólnie nie lubię maku.

W końcu doprowadziłam ten podgrzewacz do stanu! Teraz wygląda jak nowy.

Lamia kochana bardzo ale to bardzo dziękuję :* jesteś niemożliwa :tak: śliczności :*

Ja kochane idę sobie nie wiem czy dziś będę wzięłam dziś pierwszą dawkę leków na tarczycę i źle się czuję po nich muszę poleżeć i przeczekać pierwszą reakcję organizmu. miłego dnia kochane

neciuszka: o już doszło, szybko , to ciesze sie ze sie podoba
A co ci sie dzieje po tych lekach ??

magdalena nawiązując do twojego zakupu, to rzeczywiście chamstwo sprzedać coś i to brudne, obrzydlistwo , wiadomo że jak coś używane to nikt sie nie spodziewa niewiadomo czego ale zeby było brudne,

a ja dzisiaj czuję sie wyjątkowo dorze, chyba wczorajsza wizyta mnie nastroiła bo nie położył mnie w szpitalu co mnie ucieszyło, i mam ochotę coś działać, roić i nie wiem co ?! :confused:

reklama
Właśnie dostałam :*

latają mi ręce, kręci mi się w głowie i serducho szybciej pracuje, doktor mnie uprzedził że tak może być muszę przeczekać jutro pewnie będzie lepiej

Do góry