reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja też proszę o mase fluidków :p

jutro testuje .... :p @jak nie było tak nie ma ... chyba że do rana się pojawi ... :p a teoretycznie jutro będę dwa dni po terminie

reklama
Olcia ja zaciskam kciuki bo moje fluidki już nie działają....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A oto jak Konrad przed chwilą zasnął :-D Ja tam nie lubię spać na brzuchu a on ostatnio to uwielbia!

Ostatnia edycja:
Olcia pilnuję, ale wbrew pozorom dzieci wcale tego nie robią. One mają instynkt przetrwania i jak np. położy tak główkę i nie może oddychać to od razu ją sam przekręca na boczek. Fakt lęk przed tym jest dlatego co raz zaglądam czy oddycha

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET!!!!
Zobacz załącznik 444618

i ja się witam i życzę wszystkim kobietkom spełnienia marzenia o dzidziusiu, mamom żby wróciły do formy i wymarzonej figury, a ogólnie obyśmy zawsze były piekne, szczęślie i gładkie aż do setki :-) buziaki dla wszystkich

fifka: ale Konradek sobie fajnie spi, tez bym na brzuszku się połozyła

olcia: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i slę fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`

ja już od godziny nie śpię, poczytałam ksiażkę i jestem głodna jak wilk, ale czxekam aż mężuś stanie bo nie cierpie jesć sama, słoneczko ładnie świeci to aż chce się żyć

Dzień dobry :-)

u mnie też dziś słoneczko ja zjadam śniadanie kąpiel i idę pozałatwiać trochę spraw ;-)

Wszystkiego najlepszego Kobietki :-) spełnienia najskrytszych marzeń :-)

Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzuć z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki!

Ostatnia edycja:
Kochane kobietki wszystkiego absolutnie wszystkiego czego tylko sobie życzycie w dniu naszego święta ;-) przyjmijcie ode mnie tradycyjnego goździka :-D

Zobacz załącznik 444656

jestem wykończona po wczoraj ale zadowolona dawno nie było takiego dnia przyjemnego :)
najpierw zakupy które nam się przeciągnęły i się spóźniliśmy na szkołę rodzenia a potem pojechaliśmy ze znajomymi na pizzę i było fantastycznie. mam kilka rzeczy dla maluszka kupionych :-)

reklama
Ja też się witam i życzę wszystkim kobietką samych pogodnych dni, grzecznych i oddanych mężczyzn no i spełnienia marzeń związanych z dzieciaczkami!!!!!!!!!! (Dla starających się fasolek, dla ciążowych zdrowych dzieci i łatwego porodu a dla mamusiek pociechy) :*:*:*:*

Dostałam właśnie podgrzewacz który kupiłam od jakiegoś chłopa i chciałam powiedzieć, że ludzie to nie mają wstydu normalnie!!!!!! Podgrzewacz wygląda idealnie (nie jest porysowany czy uszzkodzony) ale jest taki brudny i zakamieniony, że szkoda gadać!!! Ale to co było widac gołym okiem to było nic do momentu aż go zaczęłam odkamieniać! To co pływa w tej wodzie to jest niemożliwe!!! Obrzydliwe!
Ja jakbym sprzedawała coś takiego to sama bym go umyła i doprowadziła do porządku a ludzie wysyłają taki syf i maja to gdzieś.... :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry