reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Dziewczyny...
Sun nie martw sie jednak nie zostałaś sama, kilka nas staraczek jeszcze zostało, ale i nam sie uda :)
Lamav ja kuplam w naturze masło o zapachu białej czekolady ze starej mydalrnii i jest po prostu świetne... Dobrze ze z dzidzia wszystko w porzadku, teraz to tylko czekać az zobaczysz swoją Coreczkę :)
Claudusiu ogromne gratulacje :*
Sil trzymam &&&& za Mamę będzie dobrze :)
Atanku a jak Ty sie czujesz??? I jak Ci idzie z Amelka???
Au mnie w pon @ sama sie rozkręcila na maksa a dzisiaj juz sie konczy... Nie czasami za wczesnie??? Ale ciesze sie ze sama przyszla i mam nadzieje ze juz bedzie ok...

reklama
sil: no to trzymaj sie dzielnie, mam nadziję ze następny zabieg się uda i twoja mama wróci zdrowa do domu,

madziulek: no wiesz z @ jest różnie, raz dłużej raz krócej, raz dużo jej jest a raz skąpa, tale za to możesz rozpocząć staranka , jak kończy się @ to nowa nadzieje

No w sumie tak, dosc obfita byla... Teraz oby tylko owulka byla i dzialamy... Ciekawe co z tego wyjdzie :) I czy jakby co @ bedzie regularna czy znow cos mi sie poprzestawia... A Ty jak sie czujesz na kilka tyg przed zobaczeniem Coreczki??? Wszystko juz kupione???

Kwiatuszku a mam takie pytanie! Czy sznaucery trzeba strzyc tak jak np. pudle? Bo mój M marzy o sznaucerku miniaturce ale ja nie jestem przekonana z powodu tego strzyżenia... miałam pudla więc wiem co to znaczy...

Claudusia ja też zaszłam w ciąże po takim czasie jak ty po swoim poronieniu i zobacz mam Konradka! Tak więc uszka do góry i myśl pozytywnie! :tak: Nie może być inaczej!!!

Netka powodzenia z tą tarczycą! Oby wszytko po tych lekach się unormowało!

Sil trzymam kciuki by kolejny zabieg mamy się udał! Ciężko jest wiedząc że coś dolega któremuś z rodziców... jak moja mama jechała na zabieg to wychodziłam z siebie...

A Konradek dzisiaj cały dzień przespał. Przyjechała moja mama to chyba przed babcią chciał się popisać jaki on grzeczny :-D Uwielbiam jak on ma takie dni jak dzisiaj, jest spokojny, grzeczny i uśmiechnięty! A i ja wtedy mam fantastyczny humor! Ciężko się patrzy na cierpienie własnego dziecka kiedy coś go boli...

madziulek: dzieki, ja juz nie mogę się doczekać córci, jestem taka ciekawa jak będzie wyglądała, boję sie czy zdrowa, i dużo mam niepewności ,czy sobie poradzę, ale już bardzo chcę być mamą, długo czakłam, ale przed 30 urodzinami sie wyrobię :-)
Wczoraj robiłam ostatnie zakupy bo już wszystko mam, oprócz kosmetyków, dla dzidzi bo nie wiem co brać, jakie kosmetyki kupić, a tak to juz wszystko gotowe, lóżczko stoi, wózek czeka, wanienka jest :tak:

fifka: a widzisz, wnusio lubi babcię i chce sie z jak najlepszej strony pokazać :tak:, tylko się cieszyć z grzecznego dzidziusia

A nie martw sie Kochana wszystko bedzie dobrze i na pewno sobie poradzisz... Jak ten czas szybko leci, pamietam jak pisalas o dwoch krechach a juz niedługo bedziesz tulic Malutka :) Trzeba mysleć pozytywnie :)

kurcze ja to mam szczescie cos mi zaszkodzilo... i mam rozowlnienie...;-( a szukam czy mi wolno cos wziasc i nie moge znalesc na zadnym leku w sumie nic ciekawego nie napisza.. ah mam nadzieje ze samo przejdzie..
jadlam dzis tylko buleczke z szynka i ten obiadek i niewiem czy taka reakcja na marchewke czy co.. bo wczoraj po bulce nic mi nie bylo.. albo na ziemniaki bo na mieso watpie.. ahh ide polezec bo mala w koncu zasnela bo od 14 nie spala az do 18...

madziulek radzimy sobie z amelka ;-) zaczyna jej sie normowac noc i od 24 do 3;30 spi potem zasypia kolo 4;30 i spi do 7:30 wiec mozna sie wyspac aa potem niespi dzis zasnela dopiero o 12tej i spala do 14tej i od 14 do 18 nie spala i teraz spi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ło matko!

Claudusia! Kciuki sciskam z calych sil!! Bedzie cudnie, zobaczysz :)

Atan! Amelka juz po tej stronie mocy! Chyba przegapilam wczesniej :/ gratuluje!

SUN ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry