reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia może wyciągnę męża do rossmana bo w realu nie ma a tam na zakupy jedziemy bo mam kupon rabatowy z poprzednich zakupów :)

atanek już mam lek wykupiony od jutra zaczynam brać :)

dopiero mąż wraca z pracy eh zawsze jak mamy jechać gdzieś to wymyślą żeby dłużej został :confused2: a wczoraj się zapierał że normalnie dziś skończy hihi

reklama
neciuszka: a tak to jest w pracy, że jak ci się zpieszy to coś, w pacy zawsze wyskoczy

magdalena: odpocznij i na spacerek, trzeba korzystać :-)

atan
:po co mi o jedzeniu przypomniałaś, zaraz ide sobie ziemniaki nastawie do mięska

własnie męczę się z tym baldachimem ufff, to nie takie proste

hej :) kurczę jakieś takie boleści brzucha mnie dopadły, że ledwo się na nogach trzymam....do lekarza muszę chyba iść....

Atan, a z chęcią zjadłabym sobie taki schabik :) Mniam

a zdenerwowal mnie zmienmy temat nie bede sobie psuc humoru a to moje pociechy 2 z 7
Zobacz załącznik 444391

ależ one cudowne, u mnie w domu rodzinnym zawsze były psiaki a u teściów nie ma:( przydałby mi się teraz taki towarzysz, przynajmniej miałabym mobilizację, żeby na spacerki wychodzić

nawet nie zauważyłam, że u mnie 11 tc minął:szok:

miq: no to gratulacje nastepnwgo tygodnia , zleci szybciej niż myslisz, ja teraz odliczam tylko od wizyty u gina do kolejnej i leci mi jak strzała :tak:

no baldachim zamontowany, i nawet skończyłam chustecznik dla teściowej jeszcze tylko lakierowanie i mam nadzieję ze sie spodoba

A plecy mnie bolą że szok

silka:
jak tam twoja mama ? i w ogóle jak sobie radzisz ?

laura
: biedolinko, ostatnio coś rzadko nas odwiedzasz, co tam sie u ciebie dzieje ?

oglądacie tvn?

Ostatnia edycja:
Claudusia będzie na pewno z fasolką dobrze, nie może być inaczej.. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&! :*

Sun a Ty się nie smutkaj tylko głowa do góry! :tak:

Netka tak to już jest z pracą.. Byle, że już Twój wraca :-) udanych zakupów

Co ja chciałam hmmm.. nie wiem :confused2:

Moja przyjaciółka przyjechała i idę dzisiaj w tany :-D tak więc jakby ktoś za mną tęsknił to nie będzie mnie już dzisiaj.. :-p

Do juterka moje drogie ;-)

reklama
Lamia, mojej mamie zrobili już zabieg, ale się nie udał i będą za jakiś czas powtarzać. Nie wiem, kiedy wróci do domu. Ja sobie w miarę radzę. Bo w sumie ogarniam i nas i tatę... jakoś leci

Do góry