reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Claudusia to trzymam kciuki zeby to wstretne @ sie nie pojawilo :tak: mnie tez sutki bolaly na poczatku cale piersiu w sumie tylko ze nie raz to tez byly objawy na @ eeehhhh nigdy nic nie wiadomo ... pozostaje nam tylko czekanie

reklama
ja miałam drażliwe piersi na owulacje, a przed @ nigdy, pierwszym objawem ciąży był właśnie ból piersi, tak u dołu i tak boli do dziś

miq: zdjęć nie mogę wstawić, bo coś jest nie wiem czy z moim kompem czy co, wczesniej było dobrze a od paru dni nie moge załadować fotek na forum

fifka: no sama jestem ciekawa co z moją szykją, ale sie pocieszam ze skoro ten czop nie odpadł to znaczy ze nie zmiękła i chyba sie nie obniżyła, simieje sie ze jeszcze przenoszą ciązę, bo każdy czeka ze w każdej chwili pojadę rodzić :-)

magenta:
ja to sie modle zeby schudnąć, a tobie fajnie chcioałbyś zatrzymać wagę, moge ci podpowiedzieć ze na przytycie je sie takie zioło kozieratka ale to po porodzie i chyba po karmieniu,

claudusia
: ja jakoś chyba nie miałam tak z jajnikiami,

milia: no mamod jakiegoś czasu już te skurcze, ale nie są jakieś bardzo bolesne, ale są,

a ja dopiero skończyłam układanie zdjęć w albumach, bo jak mieszkaliśmy osobno, to ja i mąz wywoływaliśmy zdjęcia a po slubie i zamieszkaniu razem okaząło sie ze mamy podwójne albumy i musiałm zrobić porządek, fakt zajęło mi to jakieś 2 lata :-Dale liczy sie ze w koncu to zrobiłam

Ostatnia edycja:
miq mnie bola piersi tak spod pachy juz od tygodnia ale lewa bardziej niz prawa :confused2: dziwne..

magentamnie nigdy przed @ nie bolały sutki, piersi od kad poroniłam pierwsza ciaze tez nie, no ale moze akurat dzisiaj bedzie ten pierwszy raz.. no nic czekam !

Witaj Neciuszka :-)!!

lamiav szkoda, że ze zdj sie ni uda
Claudusia jakby nie było piersi to bliźniaki ale oddzielne organy he he, mnie też każda boli z różna intensywnością, pod pachami też

witam wszystkie śpiochy

reklama
ja teraz jak jestem na L4 to sobie śpię do 9, ale za to w nocy się męczę i męża przy okazji też, strasznie się wiercę, rozkopuję...

Do góry