reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq: ja jadłam czosnek do wszystkiego, robiłma inhalacje i donosa krople z wody morskiej, rutinoskobin i sok z malin bo miałam w piwnicy , ale jakoś długo mi sie ciągnęło przeziębienie

zaraz po 7.00 sąsiedzi zaczęli wiercić bo remont robią, dobrze ze teraz a nie jak mi sie dzidzia urodzi,
Wczoraj na wiezór miałam spore skurcze i zastanawialiśmy się nad jazdą do szpitala , ale po kąpieli i leżeniu jakoś sie uspokoiło i nawet w nocy pospałam trochę, dobrze ze w środe mam wizytę kontrolną ciekawe co mi powie

Ostatnia edycja:
reklama
można acatar?bo mam w tabletkach ale nie mam ulotki
już od rana pije herbatkę z sokiem malinowym i z czarnego bzu i miodem, wczoraj zrobiłam sobie inhalację, zobaczymy...

to najpierw spróbujemy domowych sposobów, zaraz zrobię sobie mleczko z miodem, ja mam kropelki Olbas oil też lepiej się po nich oddycha

o to może ten w spreju ma inny skład, znalazłam ulotkę i tabletek nie można ah
dzisiaj powinny przyjść moje pierwsze zakupki:tak:

kupiłam 2 pajacyki z czapeczkami i 3-pak bodów, gdzieś ok 11 powinien być listonosz;-)
jejku znowu podoba mi się inny wózek, ciekawe ile razy jeszcze mi się zmieni he he
lamiav to na co czekasz, czemu nie ma jeszcze zdj

Ostatnia edycja:
Sil haha a no zaczęłam :-D czy coś mu jest... czasem kupki mają zielonkawy kolor... poza tym nie zauważyłam żeby mu coś dolegało z brzuszkiem bardziej niż przedtem. :-) Czasem z kupką musi sie posiłkować, ale jest w porządku. Dwa dni temu zjadłam czekoladowe ciasteczka... tak sie chciało ze nie mogłam się opanować... ale nie wysypało go czyli moge jeść :rofl2:

Ja na odparzenia smaruje Termetiolem - działa cuda już po dobie użytkowania.

Lamiav
ty tam uważaj na siebie.... takie skurcze to nic dobrego... ciekawe jak tam twoja szyjka. oszczędzaj sie kochana :*

Mig ja po prostu piłam gorącą lipę i się wygrzewałam, śpiąc ubrana cieplutko i w skarpetkach. Dwa dni i po takim wypoceniu się katar znika :tak:

A my witamy kolejny piękny dzień!! Słoneczko śliczne za oknem! Zaraz pójdziemy z Konradem na spacer - o ile męża z łóżka wygodnie bo ma wolne! :-D
No i dzisiaj mam wizytę na 15 u swojej gin bo chce przy okazji zaświadczenie do becikowego. Pewnie będzie pytać o antykoncepcję i tu mam dylemat... bo chciałabym mieć drugie, ale gdzieś za rok jak odpocznie organizm od ciąży - bo lekkiej nie miałam... a z drugiej strony nie chcę się truć tabletkami, bo i tak miałam problemy z poczęciem Konrada... chyba się prezerwatywami będziemy ratować...

reklama
Do góry