reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny znikam na chwilke musze posprztac bo bałagan w domu straszny mam i mnie to wnerwia :-) bede wieczorkiem :)) Miłego popłudnia życze wszystkim !!

reklama
kwiatuszek, nie łam się kochana.Znajdziesz w końcu pracę. Ja już tyle razy pracy szukałam, że nawet nie pamiętam:) Ale zawsze jakoś psim swądem się udawało;P

Magenta, ty w szwecji mieszkasz, prawda? Przestań mi tu pisać takie rzeczy, bo ja z gdyni. Zaraz wsiądę w prom do kalskrony, parę godzin i jestem u ciebie na tych pysznościach;P

tak tak szwecja hehe zapraszam :p wrazie co jeszcze mozesz do nynysham plynac tylko on dlugo plynie :) (jakies 19 h) ale jak co zapraszam na kawe hehe i ciacho :-p

hej kobiety wiem obiecałam wczoraj fotki ale mojego kompa dopadł jakis wirus i byłam odcięta od świata przez cały dzień, no myślałam zę zwariuję w domu

no i coś sie dzieje ze niemogę wstawić fotek , zaraz zobacze co sie dzieje.

FASOLKA:ciesze sie ze wracasz do domu i że z malutką wszystko dobrze

Wieści Fasolkowe: Mała trawi wszystkie dawki pokarmu ładnie, płacze na głos, pręży się i kręci. Fasola odciąga pokarm i Łucji zanosi. Teraz czeka na przyrost masy. Fasolka dobrze się czuje i jest pełna nadziei :-)

reklama
to cudowne wiadomości, nasze dwie dzielne kobietki trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry