reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wow magdalenko niezla historia ;-) mojaprzedchwilka tez kupke zobila ;-) juz przewinieta ;-)

reklama
Atanku cieszę się że już w domku jesteście, a Amelka śliczniutka :tak:
mig super brzuszek
To ja też się swoim pochwale :-D Dla mnie jest już duży bo wcześniej miałam płaściutki

Ostatnia edycja:
Lilly hej, babiczko kaj Ty do mnie smsów nie piszesz?

No u małego mamy spuchnięte dziąsła, marudny jest od 4-5 dni i to nieźle, każdego dnia sprawdzam dziąsełka. Za to cudownie się przekręca na brzuszek, nie mogę go w spokoju przebrać i zmienić pampersa i już powoli zaczyna mi sunąć i raczkować, a za 3 dni dopiero 4 miesiące skończy szok :szok:

A w dzień różnie śpi, czasem śpi tylko godzinę łącznie, czasem 3, bardzo różnie. A rośnie mi przeokropnie, waży między 7,5 a 8 kg, ubranka na 69 są w sam raz, i niektóre ubranka na 74 zakładam.

Jak tam Julka?

Beleczko, brzunio cudny a Ty babiczko chuda!

No uśmiałam się niesamowicie Magdalena... :-D

Od wczoraj zaczęłam badać sobie szyjkę i niestety jestem w tym kiepska, bo nie umiem jeszcze wyczuć, czy to co czuję jest wysoko, czy nisko, czy jest miękka czy twarda... Mam przy tym niezłą zabawę :-D Mówi się, ze praktyka czyni mistrza więc może za jakiś czas... :-D

Ja po 2 cyklach zakumalam twarda/miekka a wysoko/nisko bylo zawsze zagadka, bo roznie mi sie wydawalo :)

MAGDALENA - poplakalam sie ze smiechu! Jak ty kochana te sciane z kupy wyszorowalas? Moj m jest przerazony :)

BELKA, MIQ - kurka! Skad wy te brzuchy macie? Ja mam tylko gulke mala. Kurcze! Mam nadzieje, ze was nieldugo dogonie! :) cudnosci takie zdjecia!

Ael nie no tylko nie 30, nie mów tak nawet :-D
pok pewnie jak ci wyskoczy nagle to będzie większy od naszych :tak:

reklama
Kochana ja tylko piszę jak jest. Chude mamusie tyją najwięcej, mamusie z nadwagą czyli ja chudną. Ja byłam cały czas na minusie 2 kg. Przytyłam 10 przez opuchliznę a po porodzie spadło mi 20 kg. Przytyjesz 30, po porodzie pójdzie 25 kg i 5 zostanie :-)

Do góry