reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane czy któraś z Was stosowała takie testy owulacyjne "clearblue digital" - bo mi te paskowe różnie pokazują i sama nie wiem czy ta owulacja jest czy jej nie ma.... Mimo, że te testy są dość drogie :szok: to myślę, że może warto kupić, jak myślicie???? :-p

miliaa no ja ostatnio jest chyba aż za bardzo aktywna :-D

reklama
Sun, jakie za bardzo? Pisz, pisz :)

Milia, ktoś chyba stosował, ale nie wiem kto.

A co do staraczek, wie ktoś co z Herą?

Nie mam baterii w aparacie, ale postaram się jutro wstawić.... to powiesz mi co myślisz, bo ja już sama nie wiem... biorę Clo na owulacje, a testy te a allegro nic mi nie pokazują, a kupiłam w aptece kasetonowy i on mi pokazał ale ja testowa jest bardzo widoczna, ale troszeczke jaśniejsza niż kontrolna... a dzisiaj już nic nie pokazało... więc już nie wiem, czy jest ta owu czy jej nie ma....

Poszukam te baterie... to może zaraz wstawię

Muszę lekko podładować baterie więc wstawię za jakiś czas....

Ostatnia edycja:
sun ja na początku kupowałam w aptece z 5 szt ponad 30 zł, potem kupiłam na allegro-jakość była taka sobie, ale w dzień owulacji były czytelne
dzisiaj mam w planach wydać troszkę pieniędzy na maluszka:tak:

Sun...ja sie bardzo ciesze, ze duzo sie udzielasz, bo zadajesz pytania na ktore pewnie wiele staraczek chce miec odpowiedzi...:-)
jestem ciekawa tych twoich testow, bo byc moze masz kreche a ty panikujesz znowu, ze to nie owu:-D
Sil...odkad ja jestem, czyli od lipca to nie widzialam Hery nigdy tu...
masz racje Sun powinna pomyslec o monitoringu, bo przy CLO z reszta powinien jej to gin zaproponowac...
miq...co masz w planach kupic dzis?

miliaa jeszcze nie wiem, jakieś śpiszki... przeszukuje allegro w poszukiwaniu czegoś pięknego na początek

Sil idę do ginekologa za 2 tygodnie, będę wtedy przed @ więc powiem jej, że jak wystąpi @ to później chce przychodzić na sprawdzenie czy to owu u mnie w 100% występuje... ale jak byłam kiedyś u niej przed owulacją jakieś 2 dni wcześniej, to po usg powiedziała mi, że są już bardzo ładne pęcherzyki i, że za dwa dni mamy zadziałać... więc już sama nie wiem...
A może być sytuacja, ze mimo stosowania Clo owulacja nie występuje???

Miliaa jak się baterie podładują to umieszczę moje testy... więc ocenicie jak jest .... :-)

reklama
Do góry