reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda coś w tym jest... ja teraz to bym chyba nie potrafiła od tak zapomnieć o tym miejscu... bo tutaj jest część mnie,.. a dokładniej część każdej z nas...

reklama
Oj ja też się z wami zżyłam.
idę babeczki sobie bo rano muszę badania porobić wkońcu bo mi gin głowę urwie i głupio wyglądać będę :-p

Na facebooku wyswietlaja mi się wasze info wiec nieco się orientuje i weszłam jak przeczytałam o Atanku i fasoli:
Atanku gratuluje serdecznie pieknej córci:):)
Fasolka tobie też gratuluje choc wiem że to nie termin i dobry czas ale masz najlepsza opiekę wiec pewnie wszystko bedzie dobrze i po tych 4 dobach odetchniesz z ulga i zaczniesz cieszyć się mała:):)

Necia imię Małgosia to świetne imię bo sama je noszę ale musisz tez wiedziec,że to pozytywne wariatki, harcorki i uparciuchy a do tego silne i stanowcze babeczki wiec bądz czujna bo córa na pewno da ci popalic w przysżłości:):)

sog czyli idealnie pasuje do nas ;) rodzice nie lepsi haha

mnie się udało nagrać 3 krótkie filmiki po raz pierwszy jak moja kobietka cuduje ;)

Przeczytalam o fasolce. Az mi ciezko sobie wyobrazic 1400 gram czlowieka... Dobrze, ze sa w takim dobrym szpitalu! To wielki plus. Oj bede kciukasy zaciskac! Na pewno bedzie dobrze ale co sie bedzie musiala rodzina nastresowac a mala nameczyc, to tylko oni wiedza. Buziaki fasolciu!

Ktoras pytala o zdjecie brzucha. Ja bym bardzo chetńie zrobila ale problem w tym, ze nie mam jeszcze ani centymetra brzucha. Tylko jak sie najem to mnie smiesznie wydyma i tyle. Jak bedzie co pokazywac, to pokaze... Moze :cool:

Dziewczyny jak się mierzy temperaturę w ciągu całego cyklu to w jakim miejscu najlepiej to robić????

W ustach lub w pochwie. Wazne, zeby w calym cyklu w tym samym miejscu a jak w ustach to zawsze w tym samym miejscu w ustach. Pod suwaczkiem masz link do mojej strony o staraniach i tam jest wszystko na ten temat lacznie z porownaniem temperatur w roznych zakatkach buzi :)
ja zawsze mierzylam w okreslonym miejscu pod jezykiem.

reklama
Do góry