reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda, co ja czytam :-D wiem, wiem, natura działa. Ale generalnie nadal się starasz nie starać? bo nie chcę tu sama być ;)

reklama
Magda no trzeba wierzyć, że jednak fasolka się u Ciebie pojawi....

No ja też mam mocny ból owulacyjny, do tego wtedy jest dużo lejącego śluzu...i wzrasta wtedy temperatura, ale to chyba nie świadczy o tym, że pęcherzyki pękają... porozmawiam o tym z ginekologiem...

cześć pyscek ... co tam u Ciebie???
Mam nadzieje, że któraś z nas wreszcie zmieni suwaczek... ;-) A jak u Ciebie starania???

hej, a u mnie coraz bardziej do kitu ... mam @ znów kolejna załamka przyszła do mnie mam ochote wszystko rzucić i skończyć z sobą bo jest beznadziejnie ... a co do suwaczka to chyba nie jest mi dane zmienić, jedyne co to mogę go usunąć ... aaa i proszę żadnych słów pocieszeń bo one jeszcze bardziej mnie dołują i wsciekają ...
a jak tam u Ciebie ?

Ja się definitywnie nie staram :-D ale wszystko jest na przekór :-D

Ta koleżanka zaciążyła , mimo,że lekarze nie dawali najmniejszych szans.. ma PCOS, potrafi nie mieć @ 3 miesiące :-D a tu fasola.. ale nie bede rozwijać tematu, bo nie będzie finału..

Mojego M. chrześnica będzie miała rodzeństwo..
M. dostał dodatkową pracę.. przy dystrybucji wózków dziecięcych..

a ja ? Ja mam z niego polew.. ostrzegłam go tylko,że jak wda się w romans z córką szefa to go wykastruje tępym narzędziem ;-)

edit : Żadnej fasoli mi tu nie życzcie :-) Ja już ponad rok jestem bez fasoli na tym wątku i przynajmniej na ten rok tak zostanie :-p Ja się w swoim własnym wierszyku znaleźć nie chce :-)

Ostatnia edycja:
Proszę moje testy owu paskowe i te drugie i wszystkie były wykonywane w tym samym czasie:
PICT0284.jpgPICT0286.jpgPICT0288.jpgPICT0289.jpgPICT0285.jpg
I co myślicie????

Pyscek...to jak nie slowa pocieszenia to slowa opieprzu! normalnie nie mam juz sily do waszych zalamek...kochane jestescie zdrowe i macie szanse na naturalne zajscie...popatrzcie na osoby ktore sa chore, ktore sa po jakis urazach, dla ktorych jedynym ratunkiem na zajscie w ciaze jest IUI albo IVF...popatrzcie na Rastafarianke, ktora podchodzi do IUI juz ktorys raz...przejzyjcie inne fora, ten o IVF na ktorym jestem m.in. ja...tam jest zgrzyt i placz...jak wydajemy mnostwo pieniedzy, jestesmy pelne nadziei i widzimy I kreseczke...
skoro wiesz czemu nie zachodzis to jestes szczesciara...masz za wysoka prolaktyne, zbij ja i podchodz do staran dalej...
poza tym kochana, masz tyle innych mozliwosci posiadania dziecka...spojz na nasza Dziurke...
kochane trzeba walczyc i nie poddawac sie!!!!

Sun...https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=442263&d=1330506959 tu mi sie wydaje, ze byla owu, czyli chyba to u ciebie na tamtych testach niebieskich to 19dc...a ilu dniowe masz cykle?

Ostatnia edycja:
Milia, z ust mi wyjęłaś, więc nic nie napiszę już

Pyscek, głupoty gadasz, hormony Ci się na mózg rzuciły i ból te z. Powiedziałam Ci ju z, nie staraj się tylko kochaj się z mężem, a reszta poleci.

reklama
Jeszcze takie abyście widziały dni w których robiłam test
PICT0290.jpg

Milia cykle teraz mam 33-34 dni.... Czyli jeśli test wyszedł 19 to owulacja powinna wystąpić za 24-48 godzin tak????

Ostatnia edycja:
Do góry