reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Belka ja miałam z rodzina męża ten sam problem dlatego z góry powiedziałam że wszystkie zakupy oprócz ubranek mają ze mną konsultować, bo ja bez skrupułów jestem w stanie coś wyrzucić lub sprzedać na allegro, jeśli będzie mi to zbędne lub mi się nie spodoba. Narazie się słuchają, z tym, ze wiedzą, ze ja mam gębę nie od parady i jak coś powiem to tak zrobię.
Ja się obawiam najbardziej ciotki mojego męża o której już nie raz tu pisałam. Ale dla mnie sprawa będzie jasna, albo będzie robiła tak jak ja chcę, albo wara od dziecka i na szczęście mam poparcie męża :-).

reklama
zrobię jak mówisz. @ powinnam dostać 6 marca. poczekam do przyszłego tygodnia i jak @ się nie pojawi to zrobię test. Myślę, że wtedy to otrzymam pewną odpowiedź ;-)

Innymi słowy każdy ma swoje metody i pewnie żadna nie jest zła ani idealnie dobra. Ja byłam chowana "przy mamusi" a wcale nie byłam odludkiem... to zleży od dziecka a nie od wychowania w dużej mierze. Ja mam teraz poczucie ze muszę go chronić przed obcymi i postanowiłam zaufać intuicji. Bo podobno matczyna intuicja jest najlepsza. :tak: Każda NORMALNA mama wie co dla jej dziecka jest dobre :-)

nie dziękuje, żeby nie zapeszyć. A wy jak długo się już staracie? Ja z partnerem starania zaczęłam w październiku zeszłego roku. Przez jakiś czas miałam cykle bezowulacyjne... ale teraz wszystko wróciło do normy

zycze prezentu na dzien kobiet
ja juz ponad rok ale u nas to dluga historia najpierw ja mialam problemy teraz u mnie ok a u m sie pogorszyło jest po kuracji witaminowej i czas działac

Belka ja miałam z rodzina męża ten sam problem dlatego z góry powiedziałam że wszystkie zakupy oprócz ubranek mają ze mną konsultować, bo ja bez skrupułów jestem w stanie coś wyrzucić lub sprzedać na allegro, jeśli będzie mi to zbędne lub mi się nie spodoba. Narazie się słuchają, z tym, ze wiedzą, ze ja mam gębę nie od parady i jak coś powiem to tak zrobię.
Ja się obawiam najbardziej ciotki mojego męża o której już nie raz tu pisałam. Ale dla mnie sprawa będzie jasna, albo będzie robiła tak jak ja chcę, albo wara od dziecka i na szczęście mam poparcie męża :-).

Ja będę musiała na teściów męża nasłać :tak:, który na szczęście też ma takie zdanie jak ja. Oni jeszcze o ciąży nie wiedzą a i ja mam zamiar im powiedzieć jak najpóźniej, ze względu na różne docinki teściowej :wściekła/y: i jest plotkarstwo. Ciekawa jestem jak długo uda mi się ukryć ciąże, brzuszek już mam dosyć widoczny, bo szczupła bardzo jestem. W sobotę jak wstawałam to starałam się go trochę wciągać, bo ona taka wścibska jest że wszystko zaraz wypatrzy :wściekła/y:

reklama
Do góry