reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam serdecznie wszystkich na forum .
jestem nowa i całkiem zagubiona, proszę o rade i słowa otuchy .:-( Staramy się o dzidzię ponad 3 lata , mam wrażenie że to wieczność. I w tym wszystkim comiesięczna żałoba bo znowu rozczarowanie i ból , najgorzej że rodzina nic nie rozumie i jestem z tym sama. Jestem zmęczona ciągłym uśmiechaniem się i mówieniem że wszystko dobrze. Bo tak nie jest. Potrzebuje małego słowa wsparcia i chociaż odrobinę zrozumienia .
Szukam też dobrej kliniki w warszawie. Pomóżcie proszę
Pozdrawiam serdecznie

oj nie wiem ... :-( ja też się denerwuje dziś cały dzień myślę o Natalii i jak piekłam placek nie dodałam proszku do pieczenia ... a już go wsadzałam do piekarnika :zawstydzona/y:

co tam z Atankiem, już urodziła, juz po wszystkim ???????????????

wiecie co jakoś mnie mdli i jest mi niedobrze nic takiego nie jadłam, żołądek mnie nie boli ale jakos mi źle i ten mój lewy jajnik znowu pobolewa

Ostatnia edycja:
U Atanka zapewne jest już po wszystkim! Jak dojdzie do siebie to na pewno da znać :-D

A ja zła siedzę jak osa... boże ale mam dzisiaj wisielczy humor...

reklama
Rodzice męża... kurcze nie dość ze ogólnie dzisiaj wstałam w nie najlepszym nastroju to jeszcze od rana nachodzą mnie i pouczają co powinnam robić z małym... czuję się okropnie, bo wszytko sama robię przy małym i zamiast dostać pochwałę jak sobie dobrze radzę to tylko "a zrób lepiej tak tak i tak"....

Dobrze ze choć moja mama i mąż powtarzają ze są ze mnie dumni ze mam w sobie tyle instynktów że tak świetnie radzę sobie sama przy małym bez niczyjej pomocy... :-(

Do góry