reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael: no nie pytałam bo mi to do głowy nie przyszło:-) a my z moim bez zabezpieczenia sie bawiliśmy, co prawda juz dawno no ale, a teraz to juz biedaczek będzie musiał czekać pewnie do porodu jak sie uda i załapie na seksik a jak nie to do popiero po połogu , aż mi go żal, no ale trudno :-)

grzanka: to dobrze ze twój jest za tobą, bo wtrącajaca teściowa to jak wrzut na dupie :-D, moja tez lubi sie wtracać, ale moj mąz ją ustawił do pionu więc teraz tylko czasmi coś tam rządzi

A jakie firmy macie laktatory ???????????bo nie wiem jakiej zamówić i te osłonki na brodawki jakiej firmy?>

ciekawe jak tam neciuszka w szkole rodzenia ??
ja byłam wczoraj ale nic nowego sie jakoś nie dowiedziałm, za 2 tygodnie moze będą oprowadzać po salach porodowych to bym chciała byc

Ostatnia edycja:
reklama
Lamia...robie z budyniem czekoladowym w srodku:-) jeszcze 10 min i beda gotowe

gdzie nasz lakomczuch Fasola?:laugh2::rofl2:

gdzie te babeczki?;-) ok znalazłam i ożarłam już w myślach 3,aż się ośliniłam
Lamiav, te buty, są mega, mega ,mega odjazdowe

ja sie tak zastanawiam jak będzie wyglądało moje mieszkanie z teściową ogólnie kochana kobieta tylko wiecie, otwarty umysł może mnie ratować w razie frustracji :D
moja też była kochana dopóki nie musiałam z nią zamieszkać, teraz zmieniłam zdanie
wink2.gif

Ostatnia edycja:
fasola mam na te buty chec, bo by mi pasowały na chrzciny ,ale jakos butów boje sie zamawiac, a w sklepach jakos nic fajnego nie ma

ja narazie butów nie kupuje bo mam taki arsenał,ze bym siebie ubrała i jeszcze ze 20 babek ;-)
dopiero na kolejną wiosne jak już całkowicie wrócę do normy to wtedy zaszaleję. Ja mam kilka par butów z allegro i nigdy się nie naciełam, tylko zawsze sprawdzam, czy w razie czego mają inne rozmiary,zeby wymienić:-)

lamiav zyrafki fajne ;-) az bym se kupila tylko ja nienawidze chodzic w bamboszkach wole w skarpetkach ;-)

a na tych szpilkach bym sie zabila ale ladne ;-)

ael mam pytanko czy trzeba miec w pokoju 21stopni C ? bo mam problem mam 19 stopni max po tym jak rura pekła kaloryfer sie przebic nie moze... zapowietrzyl sie chyba... i odkrecony na maxa a cieplej sie nie robi.. i zaczelam sie zastanawiac czy czasem nie musze malego grzejniczka na prad dokupic...

reklama
l

ael mam pytanko czy trzeba miec w pokoju 21stopni C ? bo mam problem mam 19 stopni max po tym jak rura pekła kaloryfer sie przebic nie moze... zapowietrzyl sie chyba... i odkrecony na maxa a cieplej sie nie robi.. i zaczelam sie zastanawiac czy czasem nie musze malego grzejniczka na prad dokupic...

21 stopni to temperatura umowna, może być 20, może być 23. 19 stopni to raczej na noc. A taka mała farelka na prąd może się przydać przy kąpaniu bo wtedy musisz mieć ok 24-25 stopni.

A dziewczyny, bo ja mam małe ogłoszenia. Mam do sprzedania 2 pary butów, jedną ledwo używaną, założone może ze 2 razy, kozaki wysokie szare rozmiar 39 i takie butki jak pierwszym linku dała fasola, ze sztucznej skóry i trochę grubszy obcas rozmiar 40.
Jak będziecie chciały zdjęcia mówce to cyknę :-)

Do góry