reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael..to przeciez ty jestes matka i wiesz najlepiej co dla twojego Wiktorka jest najlepsze...poza tym moim zdaniem masz ogromna wiedze na temat maciezynstwa i wychowania dzieci, wiec niech nie probuja ci narzucac swojego zdania, bo na pewno nie wiedza nawet w 2 % to co ty wiesz...a jak nie to ja tu kopala w dupala zasadze i koniec..zamiast pitoic mogliby wlezc w samochod i cie odwiedzic...

Fasola...mi sie podobaja te pierwsze bardziej. na pewno dobrze bys sie w nich prezentowala:tak:

ja wlasnie zmylam maseczke z ryja, bo niestety jak zwykle troche mnie wysypalo i niedlugo to moje pryszcze beda wieksze od mojej glowy:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
no to wiem co musze kupic.. grzejniczek ;-) DZIEKI AEL ;-)

mili maseczka no no ;-) zielona ;-) ?

mili zgadywalam ;-) ale poprawilo mi to lekko humorek ;-) za 2 h maz konczy prace.. boze jak mi sie dzisiaj ciagnie ten dzien..

mi też się wlecze, pewnie dlatego, że w piątek wizyta u dżinksa i ta chłolirna niepewność :-(

mąż ma ze mnie ubaw, bo jeszcze nie zaczęliśmy budowy,a ja oglądam projekt i planuje jak meble ustawie hyhhy

Ostatnia edycja:
zafasolkuje no nie a ty znowu sie zaczynasz stresowac.. ah biedaactwo :* bedzie dobrze ja jutro na ktg ide.. ale watpie by to cos dalo jedynie to ze uslysze serduszko i sie zmacham chodzeniem,, ide na 12;10 jak wroce to sie odezwe ;-)

Hejo:)
Nie mam czasu na to by Was nadrobić:) Zaglądam i patrze tylko czy Atanek nadal w dwupaku ;)

A To nasze dzisiejsze dzieło:)
DSC00425.jpgDSC00419.jpgDSC00386.jpg

Lamia...kochana bidulko, 3maj sie dzielnie! na pewno wszystko bedzie dobrze, a ty teraz lez i odpoczywaj...

a czemu akurat 29.02? ja tez sie jakos nie moge doczekac na slub...ja zareczona juz przez rok a tu nadal nic...eh...ale suknie juz wybrana mam od wiekow:-D

babo, czy ja mam ci wtluc w dupsko? no przeciez rece mi z cyckami opadaja!:eek: ile ja ci mam tlumaczyc, ze prolaktyne sie obnizy, bedziesz miala znow owu i wszystko bedzie ok...nie martwic mi sie tu, bo trzeba mocno wierzyc!
Ael cos o tym mowila wczesniej, ze im mocniej bedziemy wierzyc tym wieksze prowdopodobienstwo, ze twoje marzenie sie spelni! ja wierze i czekam cierpliwie!:-)
Grzanka...olej tesciowa i wybierz sobie suknie jaka ci sie marzy...obe te ktore wybralas sa piekne!:-)
Fasola...cini minis sie zachcialo a teraz ci zle...hehehe...sama taki łakomczuch jestem, wiec ci sie nie dziwie...;-)

ej, skladac mi tu zyczenia dla mnie i mojego M, bo dzis mija nasza rocznica zareczyn:-D:tak:

bo podobno w roku PRZESTĘPCZYM :-D kobieta może się oświadczyć facetowi hahahahah

a Tobie życzę,żebyś jak najszbybciej doczekała się ślubu ;-)) a swojemu powiedz,że fasola przyjść nie chce, bo woli rodziców już poślubionych :-)

Co do zaręczyn to Mój Robert oświadczył mi sie po 3 miesiącach a po 2 tygodniach mieliśmy date ślubu i teraz przygotowania na 16.06 :):-):-):-)
uduszę.. my już dwa lata w maju będzie a 6 minęło jak się znamy w walentynki
grzanka: a no to super, my ponad 2 lata chodzilismy w stanie zareczenia:-)a brałam slub 18.06:tak:.
fajne były przygotowania, wybieranie, planowanie oh az miło sobie przypomnieć

Grzanka...no to szybko zadzialaliscie...u nas to bardziej zamotanie wyglada...moj M nie chce sie ze mna ozenic dopoki nie zajde w ciaze....ale o tym juz wspominalam kiedys dziewczynom i nie chce do tego wracac...no ale ogolnie to jeszcze poczekam ze slubem...

nie wiem czemu mam tak wzdety brzuch, ze czuje, ze zaraz mnie rozerwie...wcale nic takiego dzis nie zjadlam:-(
zaraz poczestuje was babeczkami, bo wlasnie sie piekna w piekarniku:-)
kopnij go i powiedz to co wyżej pisałam
Olać wszystkich :D :cool2:
Dziewczyny myślcie hasłem
CAŁY CZAS DO PRZODU :-D
ja sie tak zastanawiam jak będzie wyglądało moje mieszkanie z teściową ogólnie kochana kobieta tylko wiecie, otwarty umysł może mnie ratować w razie frustracji :D

yyyy ja bym nie chciała, nie wytrzymałabym nerwowo :-D

reklama
Do góry