reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelku...co tam sie dzieje?
Atanku...spokojnie ty sie nie denerwuj, a jak ktos bedzie cie denerwowal to dawaj do mnie, ja zaraz tu sprawe zalatwie! :*:*

Ostatnia edycja:
reklama
ael: a kto to tak ci radzi, ze az zaraz wybuchniesz z nadmiaru??:-)

milea|: uuuuuuuuuuuuuu mniam mniam juz czuje jak pieknie pachna:-), pakuj w paczke i helikopterem mi ślij i to juz:-D

Olać wszystkich :D :cool2:
Dziewczyny myślcie hasłem
CAŁY CZAS DO PRZODU :-D
ja sie tak zastanawiam jak będzie wyglądało moje mieszkanie z teściową ogólnie kochana kobieta tylko wiecie, otwarty umysł może mnie ratować w razie frustracji :D

Zaczęło się od mojej ciotki, ale olałam. Stwierdziła, że powinnam stać przy garach małemu robić garnki z obiadem i potem mu mielić i nie kupować słoiczków bo to wszystko sztuczne....
Dałam sobie spokój z tym i tak też moja mama i kazała zrobić.

Ale potem mąż znajomej, którzy de facto zapraszamy od 2óch lat by do nas przyjechali, stwierdzili że dlaczego my nie możemy wychodzić na spacer między 17 a 19, przecież to normalna pora. No myślałam, że rozpierniczę im ten grajdołek.

Żadne dziecka nie ma a wymądrza jakby co najmniej doktoraty porobili....

ael: no tak zawsze jest ze twen co mało sie zna to najwiecej krzyczy i swoje mądrości wykłada - kop w dupala i olewka ;-)

grzanka: ja sobie nie wyobrażam mieszkania z teściami, mimo ze są dobrzy i sie starają to bym popadał w nerwice z teściową ;-)

milia: no czekam i słucham az cos na dachu wyląduje :happy:

a mnie znowu skurcz złapał, lekki ale czuć.

A wiedziałyście ze sperma w jak sie jest w ciązy to wywołuje skurcze i przyspiesza skracanie szyjki macicy??? bo ja sie dzisiaj dowiedziałam

Lamia a pytałaś o tą spermę? To bym Ci powiedziała, że takie działanie sperma posiada, dlatego lekarze pod koniec ciąży polecają seks na przyspieszenie bądź rozkręcenie akcji.

reklama
Nie wiedziałam o tym.
No u mnie tak sytuacja że Mój Robert mieszka z mamą długa historia ale sądze że damy rade i sie dogadamy jak narazie jest ok tylko troche wtrącania sie jest w moją suknię ślubną na szczęście Robert stoi za mną murem :)

Do góry