reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasku widze ze tez oczekujesz jak wszyscy ;-)
ale ten twoj igorek sliczny ;-) a jaka minke zrobil na tym 3 zdjeciu ;-) no iwasku u mnie jak sie nie rozkreci nic samo to w poniedzialek ginek kazal przyjsc po skierowanie ;-)

reklama
Dziękuję fasolko:) Powiem CI że gapię się na niego jak głupia:) To jest synus mamuni.

Polecam Każdej kupienie huśtawki ,ja mam fischer price. Gdyby nie to to cięzko by mi było zrobić coś w domu. Mały zasypia podczas bujania z melodyjką i tak śpi ze 3 godziny. Jak płacze wystarczy ze chwilę poleży i się uspokaja. Naprawdę polecam

Atanku widać Amelce za dobrze u mamusi:) Mój synek też się nie spieszył:)

Ja też nie miałam. Widac ten typ tak ma. Jesli chodzisz na KTG to spokojnie,jeżeli nic się nie dzieje NIE MASZ SIĘ CO MARTWIĆ

to dobrze no na ktg ide jutro i w poniedzialek i pan doktor powiedzial ze w poniedzialek da mi skierowanie do szpitala wiec juz duzo do poniedzialku nie zostalo ;-) jutro bedzie relaksik bo maz ma 2 dni wolne ;-)

to dobrze no na ktg ide jutro i w poniedzialek i pan doktor powiedzial ze w poniedzialek da mi skierowanie do szpitala wiec juz duzo do poniedzialku nie zostalo ;-) jutro bedzie relaksik bo maz ma 2 dni wolne ;-)
O to swietnie.nacieszcie sie sobą.Bo jak bedziesz rodzic to 2 dni bez domciu...i tylko 2 dni jezeli dobrze pojdzie.Mnie 3dni nie było bo mała miała wysoki wskaznik żółtaczki :(

a co tu taka cisza ?? ;-)
dobranoc bo widze ze spia...

Ostatnia edycja:
witam się już jako mężatka :)
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy :)
Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU :) Do kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale :D haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel :)
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !:p DSC_9912.jpgDSC_9926.jpgDSC_9945.jpgDSC_9980.jpgIMG_9346.jpgDSC_0185.jpgSDC13546.jpgIMG_9385.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry