reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia...kochana bidulko, 3maj sie dzielnie! na pewno wszystko bedzie dobrze, a ty teraz lez i odpoczywaj...

grzanka sukienki śliczne.. i zaś temat ślubów.. ja się chyba nie doczekam i sama M. poproszę o rękę 29.02 :D hahahaha
a czemu akurat 29.02? ja tez sie jakos nie moge doczekac na slub...ja zareczona juz przez rok a tu nadal nic...eh...ale suknie juz wybrana mam od wiekow:-D
Haalllooo :-D wróciłam :-D
Miałam Wam się wyżalić, bo na psyche mi siada czekanie… mianowicie mam złe wyniki: prolaktyna 63,32 ng/ml i martwię się, że przez to już w ogóle Nam się nie uda :-( a wizytę dopiero na 8 marca :-(
babo, czy ja mam ci wtluc w dupsko? no przeciez rece mi z cyckami opadaja!:eek: ile ja ci mam tlumaczyc, ze prolaktyne sie obnizy, bedziesz miala znow owu i wszystko bedzie ok...nie martwic mi sie tu, bo trzeba mocno wierzyc!
Ael cos o tym mowila wczesniej, ze im mocniej bedziemy wierzyc tym wieksze prowdopodobienstwo, ze twoje marzenie sie spelni! ja wierze i czekam cierpliwie!:-)
Grzanka...olej tesciowa i wybierz sobie suknie jaka ci sie marzy...obe te ktore wybralas sa piekne!:-)
Fasola...cini minis sie zachcialo a teraz ci zle...hehehe...sama taki łakomczuch jestem, wiec ci sie nie dziwie...;-)

ej, skladac mi tu zyczenia dla mnie i mojego M, bo dzis mija nasza rocznica zareczyn:-D:tak:

mili no gratuluje roczku ;-) za rok to juz po slubie bedziesz ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lamia...kochana bidulko, 3maj sie dzielnie! na pewno wszystko bedzie dobrze, a ty teraz lez i odpoczywaj...

a czemu akurat 29.02? ja tez sie jakos nie moge doczekac na slub...ja zareczona juz przez rok a tu nadal nic...eh...ale suknie juz wybrana mam od wiekow:-D

babo, czy ja mam ci wtluc w dupsko? no przeciez rece mi z cyckami opadaja!:eek: ile ja ci mam tlumaczyc, ze prolaktyne sie obnizy, bedziesz miala znow owu i wszystko bedzie ok...nie martwic mi sie tu, bo trzeba mocno wierzyc!
Ael cos o tym mowila wczesniej, ze im mocniej bedziemy wierzyc tym wieksze prowdopodobienstwo, ze twoje marzenie sie spelni! ja wierze i czekam cierpliwie!:-)
Grzanka...olej tesciowa i wybierz sobie suknie jaka ci sie marzy...obe te ktore wybralas sa piekne!:-)
Fasola...cini minis sie zachcialo a teraz ci zle...hehehe...sama taki łakomczuch jestem, wiec ci sie nie dziwie...;-)

ej, skladac mi tu zyczenia dla mnie i mojego M, bo dzis mija nasza rocznica zareczyn:-D:tak:

Co do zaręczyn to Mój Robert oświadczył mi sie po 3 miesiącach a po 2 tygodniach mieliśmy date ślubu i teraz przygotowania na 16.06 :):-):-):-)

grzanka: a no to super, my ponad 2 lata chodzilismy w stanie zareczenia:-)a brałam slub 18.06:tak:.
fajne były przygotowania, wybieranie, planowanie oh az miło sobie przypomnieć

Grzanka...no to szybko zadzialaliscie...u nas to bardziej zamotanie wyglada...moj M nie chce sie ze mna ozenic dopoki nie zajde w ciaze....ale o tym juz wspominalam kiedys dziewczynom i nie chce do tego wracac...no ale ogolnie to jeszcze poczekam ze slubem...

nie wiem czemu mam tak wzdety brzuch, ze czuje, ze zaraz mnie rozerwie...wcale nic takiego dzis nie zjadlam:-(
zaraz poczestuje was babeczkami, bo wlasnie sie piekna w piekarniku:-)

grzanka: a no to super, my ponad 2 lata chodzilismy w stanie zareczenia:-)a brałam slub 18.06:tak:.
fajne były przygotowania, wybieranie, planowanie oh az miło sobie przypomnieć

No ja w sobote jade pooglądać troche sukien ślubnych i po przymierzać ... wielkimi kroczkami zbliża się nasza data :)
Mój Robert cały czas mi mówi o ślubie jak to będzie po jak już uda nam sie fasolkę mieć, bardzo by chciał doczekać wręcz się nie może :) ale stres już odczuwamy chodz i tak bardzo szybko udało nam sie sale załatwić w marcu będziemy po naukach i zbierzemy wszystkie papiery no i tylko czekać do dnia ślubu :)
podczas tych przygotowań wspominam jego oświadczyny niezapomniany moment :)

reklama
Do góry