reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja tez pyscek jestem tylko czasem serial ogladam bo malo piszecie ;-) a mnie sie syndrom wicia gniazda wlaczyl ukladac mi sie zachcialo kolo komody chusteczki nawilzone patyczki pojemniczki sul waciki i wogle i kombinowalam jak to poukladac... zeby wszzystko pod reka bylo ;-)

Pyscku ja byłam czytałam ale ciężko pisać, jak mój 7kilowy kloc śpi na ramieniu :-)

Atanku no no noo, syndrom wicia gniazda uaktywnia się przed porodem kochana :-) dobry znak :-)

A ja się wcurwiłam na Pawła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....

no mam nadzieje ze to znak bo lezalam se w lozku patrze na serial skonczyl sie ogolnie wszystko mnie boli a tu po powrocie z wc zamiast dalej ogladac to mnie wzielo na ukladanie:szok: i nic mnie przy tym nie bolalo...;-) a teraz leze spowrotem w lozeczku ;-)

co ci paweł zrobił ?/

Ehh babeczki moje kochane. Mam nadzieję, że ktoś kupi bo 2 osoby pisały majla z pytaniem ile wynosi cena minimalna.

Przekopiuje wam z fb co mi Paweł zrobił, bo mnie nerwy noszą.
Ten durny nie kuma, że siedzę w domu sama z małym, odwala mi pod dekielem z tego powodu, cieszę się jak głupia że jutro ma wolne i mogę w domu bardziej coś porobić i iść na miasto, że wyjdziemy na spacer. Wczoraj z resztą wyryczałam mu się w słuchawkę z tego powodu. On rozumie, kuma etc.
Dziś dzwoni z roboty, co tam, no ok i takie tam gadki. Ma jechać jutro do Wrocka podbić ubezpieczenie i wpisać małego w jego książeczkę. Pytam o której chce jechać? No koło 12-13, więc pytam łaskawie, że może wcześniej bo on zanim sprawy pozałatwia i wróci, to będzie 15-16 i nie będzie się opłacało iść na spacer jak będzie ciemniało.
No to wypala, że on jeszcze do naszej wspólnej znajomej chce jechać by porozmawiać o pracy w jej firmie, więc tłumaczę jak krowie na rowie, że lepiej by jechał znacznie wcześniej, tak to do domu wróci wcześniej, wyjdzie się na ten spacer i porobi coś w domu. Na co odpiera, że ta znajoma o 15stej...No to stwierdziłam, że mnie nie rozumie i chyba zapomniał co mu wczoraj mówiłam przez tel i się rozłączyłam.

Teraz logicznie - mamy iść na spacer, gdy znajoma kończy pracę o 15, pewnie będzie siedział z godzinę, czyli po 16 wyjdzie, dojście na pks 15 minut, ok 17 pks, powrót do domu 18 - to ja się pytam JAK KERWA MAMY IŚĆ NA TEN SPACER?!?!?!
I wie, że sama wyjścia mam utrudnione dlatego korzystamy jak on ma wolne pracy.
No czy to nie dowodzi, że faceci mają mózg wielkości ziarnka piasku i są kompletnymi imbecylami?!

No czy to nie dowodzi, że faceci mają mózg wielkości ziarnka piasku i są kompletnymi imbecylami?!
To jeszcze nie jest tak źle skoro wydaje Ci się,że oni mają mózg.Oni mają fiuta,który nimi żądzi niekoniecznie wtedy kiedy trzeba, a jak trzeba to często mu wszystko wisi.
Dodam,że mój osobisty penis też mi dzisiaj za skórę zalazł.

reklama
Do góry