reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no własnie nie notuje tempek:( ale przed owulacja miałam 36,35, a teraz mam 36,80.Cykle miałam zawsze w miare regularne 27-28.Miałm wysoką prolaktyne więc dostałam mała dawke bromka.Teraz nie wiem co jest grane.
W 10 dc miałam robione USG pęcherzyk miał 8 mm, od 11 dc zaczełam brac bromka.Nie wiem czy owulka sie tak przesuneła czy jak.Zawsze przed @ bolały mnie (.)(.) i były nabrzmiałe a teraz nic.

Pyscku a co dobrego upichciłaś? ja miałam piec ciasto jogurtowe ale Bartuś mamie na to nie pozwolił :-p

Kurcze a ja zupełnie zapomniałam, że jutro idziemy z młodym na szczepienie...bratowa mówiła żebym kupiła od razu czopki przeciwgorączkowe bo może być ciańko... czy któraś z doświadczonych już dziewczyn może mi powiedzieć coś więcej???

malami proponuje poczekac jeszcze i zrobic czulym testem tak z 10mlu/ml i zobaczymy bo moze sie przesunac przec luteine z tego co wiem.. ale nigdy nie bralam wiec nie stety nie pomoge.. trzymam kciuki ze to fasoleczka &&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~a najpewniej isc na betke to bedziesz wiedziec ;-)

pyscek cos upichcilas ?
magdalenko napisz na wystaranych lub wiadomosc do ael ';-) tam jest dagne i sil to ci tez moga cos powiedziec o szczepieniach ostatnio sie szczepily z kalinka z tego co wiem ;-)

aaa boli mnie oprucz tego ze obolala jestem to mnie teraz skurcz zlapal a ja dzis niemam na nic sily... a ja za chwilek bede miec znowu pizze ;-) a jutro dokupie skladnikow i znowu zrobi sie ;-) tylkjo jutro bede sama robic a dzis mi mezulek robil ;-)

Ostatnia edycja:
oprócz obiadku zrobiłam sałatkę wielo warzywną :D tzn co mi w łapę wpadło to zmieliłam nożem i do michy :laugh2:
a jutro zamierzam jakieś ciasto upiec ale nie wiem jakie ... może szarlotkę :laugh2:

hihi ... lecem pograć z mężulkiem :-D będę później ;-)

Ostatnia edycja:
Atanku...prosze dla ciebie zdjecia... Zdjęcie1152.jpgZdjęcie1153.jpg jak dla mnie jak jest kolor to juz w ogole zwyciestwo! bo ja zawsze w czarnym, szarym, jakims burym chodze...ale teraz juz chyba wiosne poczulam...:-D

a ja wlasnie mam takie bole jak na @...shit! przeciez to jeszcze poltora tygodnia...:eek:

reklama
Do góry