reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny ;)
Olcia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, dużo miłości, zrozumienia i samych szczęśliwych chwil :***
Atanku sama jestem ciekawa kiedy Amelka bedzie chciala sie zobaczyc z rodzicami :), moja data juz dawno mineła :( a narobilas smaka na pizze i wlasnie sobie robie :)
Milia bluzeczka świetna, widze ze Ty tez zima lubisz te kolorki co ja :)
Zafasolkuje ja tez jakos mam dziwne wzdęcia :(
A Pyszczku moj Drogi co tam u Ciebie?????

A i dzisiaj znow dziwny bol jak na @ i duzo sluzu, a jej brak, to juz 3 albo 4 taki przypadek, masakra...
A dzieciaczki jak zwykle przecudowne, chcialo by sie kazdego/kazda z osobna wycalowac :)

dzieki dziewczynki..Pyscku...ale ona nie jest taka do konca rozowa...moze zdjecie tak pokazuje, to jest raczej taki kolor malinowy. mowie, ze ja tez nie bylam przekonana do kolorow, ale ta jakos mnie urzekla, no i niech jedna kolorowa wisi w szafie...
Fasola...mojemu jak ma wzdecia, to tylko espumisan pomaga...a mozna go w ciazy brac?

a ja dzis kupilam sobie i zjadlam lody czekoladowe:rofl2: i jeszcze bita smietana do tego!! pychota!

hihihi zafasolkuje no rozbilas mnie reakcja na lody ;-)

madziulek no ciekawe ciekawe kiedy jak na razie dzis jestem obolala po spacerku i zakupach i mam napiety brzuszek i jeden skurcz tylko byl wiec nici zeby sie zaczelo cos.. a dzis bede spala jak zabita cos czuje;-) i niebac sie bede popoludniu bo mam zamiar sie wyspac w koncu ;-)

Madziulek u mnie po staremu - tzn bromkowa dziewczyna dalej jestem ;-) od wczoraj mnie cyce bolą i są jakby większe ... ale to pewnie wina @ zbliża się wielkimi krokami, temp mi szaleje ... :laugh2:
A co tam u Ciebie ??

Nio wyspij sie Kochana bo lada dzien juz sobie nie pospisz :)))
Zafasolkuje uwielbiam te Twoje teksty, zawsze umieja mnie rozbawic ;-)
Pyszczku cycuchy wydają mi sie wieksze, musze mojego D zapytac:-D a poza tym wzdęcia, jeżdżenie w brzuchu i dziwny bol jak na @ dzisiaj + duzo sluzu a @ ani widu ani słychu i do tego przez te wzdecia aby brzuchol mam wiekszy;-) a u Ciebie moze jednak sie udalo co????

Ostatnia edycja:
Zafasolkuje...ja to bym konia z kopytami zjadla ostatnio, ale ja tak mam przed @, ze wchlonela bym wszystko:-D lodami niestety nie poczestuje, bo zjedlismy z moim caly kilogram, wiec i kilogramy jutro rano na wadze beda jak nic:tak: ale zupelnie sie tym jakos nie przejmuje...
a kiedy twoj czas na pokazanie brzuszka bedzie? bo z tego co wiem to ty co iles tygodni robisz..
Atanku...a seksik z małżem ci nie pomoze, zeby Amelcia wyszla?:rofl2:

mili ostatnio sex nic niedal a dzisiaj jestem tak obolala ze nawet niemam ochoty wszystko mnie boli a jak stymulacja sutkow nic nie daje wiec wiesz mi robilam ostatnio wszystko schody sex stymulacje i spacer i sprzatanie i relaks i nic sie nie dzialo... wiec uwazam sie amelka musi sie sama zdecydowac wyjsc ja jej chyba nie umiem pomoc wyjsc a i do tego jeszcze na pilce sie krecilam i bioderkami krecilam by mogla sie obnizac ale nic niestety,,, ja tam zyje mysla ze wyjdzie 27.02 zeby wszystkie daty byly 27 ;-)

reklama
Nio wyspij sie Kochana bo lada dzien juz sobie nie pospisz :)))
Zafasolkuje uwielbiam te Twoje teksty, zawsze umieja mnie rozbawic ;-)
Pyszczku cycuchy wydają mi sie wieksze, musze mojego D zapytac:-D a poza tym wzdęcia, jeżdżenie w brzuchu i dziwny bol jak na @ dzisiaj + duzo sluzu a @ ani widu ani słychu i do tego przez te wzdecia aby brzuchol mam wiekszy;-) a u Ciebie moze jednak sie udalo co????
to może u Was się udało ?? :-) u nas nie bo tylko jeden raz przytulania w płodne :-(

Do góry