Magd.a
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyscku gratuluje sesji! no i zycze tobie i sobie szybkiego napisania pracyWitam :-)
Kochane chciałam się pochwalić sesja za mnąteraz tylko poprawianie prac i przygotowania do obrony
kochana gratuluje coreczki...tak myslalam, ze to wlasnie bedzie ONA!! ciuszki tez superasne...Cześć laseczki
wróciliśmy właśnie z wizyty u cioteczki Dziureczki
a teraz się chwalić będziemy
Zobacz załącznik 438931 witajcie ciocie jestem dziewczynką i ważę 913 gram jużnadal nie chcę buzi pokazywać więc 3d nie ma
![]()
no oczywiscie, ze Milenka pamieta! zapadlas mi w pamiec przez to, ze tez masz endometrioze...i jakos tak mysle cos jakis czas co tam u ciebie. zagladaj tu czesciej kochana!:-)Widzę, że nikt za mną nie tęsknił... nikt o mnie nie pytał :--
-( A przepraszam Milia o mnie pytała.... dziękuje kochana ;-), bo chociaż jedna duszyczka o mnie pamięta :-)
A ja biedna - bo leczę właśnie zapalenie płuc :-(
widzialam Sil piekne zdjecie malej...cudowna uroczystosc byla...! malutka byla przepiekna, do twarzy jej w bieli:-)Neciuszka, no to kolejna dziewuszka, super
My po chrzcie, nie chce mi się pisać, więc skopiuję z wystaranych:
Melduję, że żyjęUroczystość piękna, od księdza dostała dyplom i obrazek świętej rodziny, rzeźbiony, zresztą, cała Msza tylko dla niej, cudnie. Goście zachwyceni. Jedyna wtopa to zgaśnięcie świecy, bo nam się knot upalił
ale ksiądz obrócił w żart.
Wszyscy pojedzeni, dostaliśmy tonę jedzenia do domu, tort znów zrobił furorę. Zdjęcia wrzucę na pewno, jak mąż obrobi, a to potrwa, bo fotograf napstrykałfotografował narzeczony chrzestnej, pasjonat, więc mamy tonę zdjęć
Jestem zachwycona, Mała ma trzy łańcuszki z Matką Boską, każdy inny, Album Dziecka, dobrze, że nie kupiłam, dwie książki z serii Poczytaj mi mamo, dwa komplety ciuszków, kolczyki i kasę. I oczywiście piękne karteczki.
taaaaa...wielkimi krokami to sie nasze ciaze zblizaja kochana!kurde od wczoraj mi jakoś tak (*)(*) urosły tak jakby nabrzmiały i bolą ... @ się zbliża wielkimi krokami ...![]()
27 to jeszcze troche...eh ta Amelcia leci z nami w kulki chyba...ale tak jak mowilam, ja licze na 22...moja rocznica, wiec dzien musi byc piekny. a co piekniejszego sie zdarzy jak Amelcia sie nie urodzi? takze kochana dzialaj moze z małżem, zeby Amelcia juz nie chciala siedziec w brzusiu:-)sil no no ale sie smieje fajniusio ;-) ahh sliczna a ty laska ze hej ;-)
iwasku no zaopatrzenie zrobione wiec moze wychodzic ;-) a jak nie to chociaz wiem ze 27.02 jade do szpitala ;-) a nie w ciemno czekac ;-) no chyba ze sama zdecyduje sie wyjsc ;-)
fasolka: no własnie nie wiem bo słyszałm ze nie mozna orzeszków ziemnych bo podobno mogą wywołać alergię u dzidziusia ale nie wiem czy to prawda, ?????????
A skoro cie badał i nic nie mówił ze cos nie tak, to nie martw sie kochana nie ma co , tym bardziej ze zaraz masz kontrolna wizytę. Ja juz tez miałam w szpitali ktg, a teraz to nie wie mkiedy mi będą robić.