reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam :-)

Kochane chciałam się pochwalić sesja za mną :-D:-D:-D:-D teraz tylko poprawianie prac i przygotowania do obrony
Pyscku gratuluje sesji! no i zycze tobie i sobie szybkiego napisania pracy:tak:

Iwasek...niech te rzeczy dobrze sie sprawuja...Igorek niech sie cieszy!!!

Cześć laseczki :)

wróciliśmy właśnie z wizyty u cioteczki Dziureczki :)

a teraz się chwalić będziemy ;)

Zobacz załącznik 438931 witajcie ciocie jestem dziewczynką i ważę 913 gram już :) nadal nie chcę buzi pokazywać więc 3d nie ma ;)
kochana gratuluje coreczki...tak myslalam, ze to wlasnie bedzie ONA!! ciuszki tez superasne...
ale opowiadaj co tam u naszej Dziureczki, bo dawno jej nie bylo...:-)

Widzę, że nikt za mną nie tęsknił... nikt o mnie nie pytał :-:)-:)-( A przepraszam Milia o mnie pytała.... dziękuje kochana ;-), bo chociaż jedna duszyczka o mnie pamięta :-)

A ja biedna - bo leczę właśnie zapalenie płuc :-(
no oczywiscie, ze Milenka pamieta! zapadlas mi w pamiec przez to, ze tez masz endometrioze...i jakos tak mysle cos jakis czas co tam u ciebie. zagladaj tu czesciej kochana!:-)

Neciuszka, no to kolejna dziewuszka, super :)

My po chrzcie, nie chce mi się pisać, więc skopiuję z wystaranych:
Melduję, że żyję :) Uroczystość piękna, od księdza dostała dyplom i obrazek świętej rodziny, rzeźbiony, zresztą, cała Msza tylko dla niej, cudnie. Goście zachwyceni. Jedyna wtopa to zgaśnięcie świecy, bo nam się knot upalił ;) ale ksiądz obrócił w żart.
Wszyscy pojedzeni, dostaliśmy tonę jedzenia do domu, tort znów zrobił furorę. Zdjęcia wrzucę na pewno, jak mąż obrobi, a to potrwa, bo fotograf napstrykał ;) fotografował narzeczony chrzestnej, pasjonat, więc mamy tonę zdjęć :)
Jestem zachwycona, Mała ma trzy łańcuszki z Matką Boską, każdy inny, Album Dziecka, dobrze, że nie kupiłam, dwie książki z serii Poczytaj mi mamo, dwa komplety ciuszków, kolczyki i kasę. I oczywiście piękne karteczki.
widzialam Sil piekne zdjecie malej...cudowna uroczystosc byla...! malutka byla przepiekna, do twarzy jej w bieli:-)
kurde od wczoraj mi jakoś tak (*)(*) urosły tak jakby nabrzmiały i bolą ... @ się zbliża wielkimi krokami ... :confused2:
taaaaa...wielkimi krokami to sie nasze ciaze zblizaja kochana!:-D nie mysl o @ tylko o dzidzi...wiesz, ze przypadki chodza po ludziach i jak sie czegos najmniej spodziewasz to zazwyczaj sie to zdarzy...takze zaciskam &&&&&:-)

sil no no ale sie smieje fajniusio ;-) ahh sliczna a ty laska ze hej ;-)

iwasku no zaopatrzenie zrobione wiec moze wychodzic ;-) a jak nie to chociaz wiem ze 27.02 jade do szpitala ;-) a nie w ciemno czekac ;-) no chyba ze sama zdecyduje sie wyjsc ;-)
27 to jeszcze troche...eh ta Amelcia leci z nami w kulki chyba...ale tak jak mowilam, ja licze na 22...moja rocznica, wiec dzien musi byc piekny. a co piekniejszego sie zdarzy jak Amelcia sie nie urodzi? takze kochana dzialaj moze z małżem, zeby Amelcia juz nie chciala siedziec w brzusiu:-)
Ael...:*
kwiatuszek...milo cie znow zobaczyc...dobrze, ze jestes z nami i mam nadzieje, ze bedziesz bywac czesciej:-)

a ja wczoraj dochodzilam do siebie po imprezie ostatkowej...ciezko bylo ale i bardzo sympatycznie, poznalismy z moim M mnostwo fajnych osob! no i ogolnie swietnie sie bawilam:rofl2:
niedlugo moj @ wiec musze szykowac 160zl na badania rezerwy jajnikowej, wiec zaczynam tryb oszczednosciowy w moim zyciu...niestety...:confused2: ale dzis kupilam sobie jeszcze jedna ostatnia bluzeczke na dobry koniec;-)

pokaz bluzeczke ;-) mili ;-)
a nie mowie ze nie wyjdzie wczesniej moze zechce kto wie jak nie to bedzie 27 szpital ale kiedy wywolaJa to nie wiadomo..

Lamiav oprócz herbatek pije Karmi! Działa jeszcze lepiej niż te herbatki. :tak: Staram się pić nie częściej niż raz dziennie, ale po wypiciu cycki robią się twarde jak skała od mleka :szok:

Aaa i przyszły właśnie staniki do karmienia te z Allegro za 5zł. Są idealne! Powiedziałabym ze jakościowo są nawet lepsze niż ten za który dałam prawie 40zł...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny .mam dzisiaj 30 dc i @ nie ma.zrobłam wczoraj i przedwczoraj test ale 1 krecha(zrobiłam taki za 2 zł pepino).Piersi mnie nie bola nic a nic, tylko brzuch troche jak na @.Tempka nie spadła.Od tego cyklu zaczełam brać po 1/2 tabl.Bromergonu i od 19-23 dc luthenyl.Nie wiem czy one mogły przesunąc mi miesiączke, czy tez jestem w ciąży tylko testy jeszcze nie wykazują??:eek:

fasolka: no własnie nie wiem bo słyszałm ze nie mozna orzeszków ziemnych bo podobno mogą wywołać alergię u dzidziusia ale nie wiem czy to prawda, ?????????
A skoro cie badał i nic nie mówił ze cos nie tak, to nie martw sie kochana nie ma co , tym bardziej ze zaraz masz kontrolna wizytę. Ja juz tez miałam w szpitali ktg, a teraz to nie wie mkiedy mi będą robić.

U mnie od 30 tygodnia KTG jest robione przed każdą wizytą.

Uwielbiam zdjęcia tej babki
http://sztukatulka.pl/index.php/2012/02/20/mikrousmiechy/

malami a prowadzisz gdzies swoj wykres temperatury ? zeby zobaczyc ? a ilu dniowe mialas wczesniej cykle ?

reklama
Do góry