reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

U nas raczej nie bo 3 stycznia miala przyjsc @ i nadal jej nie ma... Jak tylko kase odbiore to ide do gina juz na pewno...
A tak jak dziewczyny pisaly, to ze raz to nie znaczy ze sie nie udalo, ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
A my dostalismy zaproszenie na slub znajomych, gdzie znajoma bedzie w 6 mies ciazy i dowiedzialam sie ze Taty najmlodsza siostra tez bedzie miala bobaska, juz nie moge sie doczekac kiedy zacznie jej rosnać brzuchol to bede macac, macac i moze cos wymacam ;-)

reklama
witajcie kochane
znowu ja pierwsza?
wczoraj odebrałam wyniki, mam niska hemoglobinę, więc początek anemii, muszę o siebie zadbać, żeby potem nie było problemów:tak:

i ja sie witam, kolejna nieprzespana noc , jak nie zwariuje to będzie dobrze, bo w sumie ile mozna prawie bez spania funkcjonować?!?!

fifka: ty zamawiałaś u tego goscia co ci link podawałam - te staniki???bo do mnie jeszcze nie dotarło. A to karmi to tak można pić codziennie?

fasolka
:jak twoje wzdęcie, juz lepiej sie czujesz ?

miq:
wczoraj mówili w dzindobry tvn że na anemie dobra jest taka mikstura z: miodu, całej cytryny , orzechów i suszonych moreli, to wszystko zmiksować i zjadać po łyżce , to ma na anemię dzialać

bardzo lubię suszone owoce, więc dzisiaj sobie kupię:tak:ale jestem senna, pewnie z jednej strony anemia z drugiej zwykła senność ciążowa, idę po mleczko w tubce, podniosę sobie cukier i będzie ok

Witam się i ja kobietki

Zjadłam śniadanie i nadal głodna jestem chyba sobie zaraz mannę z dżemem zrobię hihi ;)

muszę dziś więcej poleżeć bo wczoraj wieczorem brzucholek mnie bolał i był napięty :(

lamia bidulko ty masz z tym spaniem :*

miq dbaj dbaj o siebie, buraczków dużo jedz też

mila ty chyba zakupiłaś bluzeczkę śliczna :)

A wogóle to wredotki o lodach i bitej śmietanie tutaj czytam :p smaka robią

fasolka jak tam dziś samopoczucie?

Fasola...jak tam ten espumisan, pomogl?
Necia...tak to ja kupilam bluzeczke:-) dziekuje... i o ldach tez ja mowilam, za to z kolei przepraszam:-D
Lamia...a to nie mozesz jakis proszkow nasennych wziasc? w ciazy nie mozna czegos takiego? zapytaj moze lekarz. albo moze melise sobie parz na noc...ona tez pomaga w uspokojeniu sie, zasnieciu (nie wiem czy mozna w ciazy) albo ewentualnie kup sobie taki plyn do mycia z lawenda i wykap sie przed snem, jak sie tego nawdychasz to tez moze szybciej usniesz...bo normalnie kobieto ty sie wykonczysz.
miq...ja tez mam anemie i kazali buraki wpitalac...duuuuzo burakow... wiec zrobi sobie np wywar z burakow i to pij codziennie szklanke. nie jest za dobre, ale ja juz tak pije i mam nadzieje, ze cos pomoze.
Atanku...jak tam dzis sie czujesz? jak skurcze?

Dzień dobry :-)) ja dopiero wstałam

M. cały dzień poza domem.. przy dobrych wiatrach może na 20 wróci..

A ja słyszałam,że lody to można jeść bez obaw, bo jako,że są zimne to nie tuczą :D ale ile w tym prawdy ? :-)

reklama
Hej kobietki:)
Z tym spaniem w ciąży chyba tak to wygląda bo ja też nie mogłam zasnąć. Tysiące myśli przebiegały przez głowę i za cholerę nie mogłam się wyłączyć. Za to teraz zasypiam karmiąc małego. Dzisiaj się obudziłam patrzę mały śpi,cycol leży na poduszce a niunio opiera na nim buziolka:) taka podusia:-)

Do góry