reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku dziekuje albo i lepiej nie dziekuje wysyłaj fluidki Amelkowe puki jeszcze mozesz
Sil malutka jest śliczna ciesze sie ze o mnie pamietacie
Wszystkie male szczescia sa piekniutkie tak bym chciala juz swoje
A ja emocjonalnie wspieram m przy skrecaniu mebelkow kuchennych:)

reklama
ee to nie jest z tobą źle :-), ja własnie zastanawiam sie co by tu przekąsić, a miałam sie na wieczór chociaz ograniczać, ale tak ciężko, niestety nie mam silnej woli , ale co poradzić.
Chyba zrobie sobie budyń, bo mam maliny w syropie

no to będzie dzisiaj budyniowo :-) smacznego

O jak mi ciężko siedzieć, a mała moja chyba ćwiczy jakieś zapasy tak sie wierci :tak: i niestety te kopniaczki nie są juz tak przyjemne jak na początku, teraz nawet czasmi bolą

fasolka: na początku tez te ruchy były taki delikatne, i w ogóle inne, a teraz to jes szok, nawet juz nóżkę można wyczuć lub łokieć czy kolanko bo czymś mnie kuje :-), ale to mam tak od tygodnia takie większe ruchy , zobaczysz jeszcze tydzień lub dwa a tez będziesz bardziej czuła, im dzieck owiększe tym mu ciaśniej i bardziej wszystko czuć.

Lamia hihi kiepsko dziś idzie, bo jeszcze kilka rzeczy musiałam zrobić u szwagra żeby mu dokumentację zamknąć itp, zanim pita mu wydrukowałam też zeszło. teraz siadam troszkę bo wcześniej poleżeć musiałam się moja panienka rozpychała strasznie

Fasolka a co to cię bierze :-p

reklama
silka: jaka śliczna mała śmieszka :-)

fasolka:o cóż za objawy cie dopADŁY, szkoda ze ja nie mam awersji do niektórych potraw np, do frytek :-D, biadaku, może na wegetarianizm przejdziesz?!

neciuszka
: jak tAM pisanie ci idzie ?duzo dzisiaj naskrobałas ?

magdalena: no to macie spacerej za sobę, pogoda chyba dzisiaj fajna, chociaz ja nie wychodziłam ,tylko za oknem widziałm u nas nawet słoneczko sie pojawiło

fifka:
a co oprócz herbatek na laktacje jeszcze stosujesz, tak pytam zapobiegawczo :tak:

atan: no juz chyba masz wszystko co trzeba, tez mam taką podkłade do kąpieli :tak:

iwasek: a jak ty sie czujesz, jak maleństwo i w ogóle jak sie czuejsz jako mama ?

Powiem Ci słonko że naprawdę dobrze. Poza tą bakterią wszystko ok. Brakuje mi 3 kg i będę miała wagę jak przed ciążą:)
Dumna jestem z synka bo daje nam ogrom radości. Mogę sie na niego gapić godzinami:))))Już zaczyna gadać do nas więc wielka radość.

Do góry