reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jejciu Kwiatuszku ja myślałam wczoraj o Tobie i o tym gdzieś nam się zapodziała :-)
Współczuje straty pieska, ale cieszę się, że jest nowe "dzieciątko", śliczne z resztą :*

Fifka, bo jakby kupki te zielone były często i mocno śmierdziały, mały mógłby mieć nietolerancję laktozy, wtedy kupuje się Delicol jak coś. A jak ma normalny kwaśny zapach (czyli taki jaki kupka dziecka powinna mieć) to zapewne coś zjadłaś, pomyśl co wczoraj jadłaś i na co mógł Konradek zareagować.

Fasolka chodzi o Sab Simplex, kosztuje coś ok 40 zł, w Pl jest jego polski odpowiednik Bobotic, którego ja osobiście używałam, jestem zadowolona i szczerze polecam, a to kosztuje 16 zł i ważne jest normalnie dostępne w aptekach nie co Sab Simplex.
Sab Simplex ma dawkę symetikonu wynoszącą 66,66 mg/ml, tyle samo ma właśnie Bobotic. Oba leki mają największą dawkę symetikonu.

reklama
Witam dziewczyny :*

Sil mała przesłodka jest :-) daj więcej zdjęć jej :-)))

kwiatuszek, przykro mi z powodu psa :( ale widzę,że suka aż z nawiązką wynagrodziła.. pod jakim przydomkiem prowadzisz hodowlę, bo z tego co widzę, to sznaucery :-)))

Aaaa Atanek do mnie dzwoniła po ktg, brak skurczy, jakiś paciaj z tego jej lekarza, nawet rozwarcia jej nie zbadał. Idzie w piątek na ktg, potem poniedziałek już chyba do szpitala jak się nie wypakuje.

Będzie później, poszła odebrać ten kalendarz a potem z małżem jeszcze uzupełniają zakupy dla małej.

Kwiatuszek ale masz rozkoszne dzieciaczki. Takiego biełgo to sama bym adoptowała :tak:

Pyscek co ja tu czytam??? że Ty niegrzeczna jesteś i nie chcesz sie przytulać???

a i witam Magdę, Sil, Fifkę i Ael

My juz po sapcerku, słoneczko ładnie ululało Amelcię i śpi teraz Aniołek. A troszkę poszłam na łatwiznę i daję wieczorem więcej mleczka Amleci i dziś w nocy pospała 5,5h bez budzenia. Mamusia była bardzo happy :-)

Fasolka odpoczywaj! :* Twój spokój jest teraz najważniejszy!

Anna trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie! Pierwszy raz z tego co pamiętam szybko zaszłaś w ciążę :tak: więc może i tym razem się szybko uda!

A ja właśnie zajadam się kopytkami :tak: maluszek zasnął, ale dopiero jak położyłam go na brzuszek. Wcześniej troszkę marudził. Dzisiaj znowu miał zieloną kupkę, czyli znowu coś zjadłam... :no:
dziękuje :)mam nadzieje ze jeszcze nic straconego w tym miesiącu.

witam
kwiatuszku tesknilam jakie sliczne pieski i prosze ~~~~~~~~~~~;-)
Ael dzieki za przekazanie informacji ;-)
no w czwartek ktg i inna pani doktor na zmianie bedzie wiec a noz moze zrobi usg ;-) albo chociaz zbada rozwarcie kto wie ;-) a w poniedzialek ktg i skierowanie do szpitala ;-) wiec moze amelka chce zeby wszystko bylo z data 27 tak jak ślub 27.06 i 27 tez z michalem zaczelismy byc para ;-) wiec kto wie ;-)

a nie kupilam witaminek bo w aptece sie skonczyly beda jutro do odbioru ;-)

a skurczy brak ale nogi mnie bola ze hej zaduzo chodzenia a kalendarza nie bylo pani mi osobiscie dostarczy bo nie dojechala z dostawa.. kalendarzy.. a maz robi pizze ;-) a oto male zakupiki ;-)
Zobacz załącznik 439231Zobacz załącznik 439232Zobacz załącznik 439233Zobacz załącznik 439234
a laktatora narazie nie kupiłam...

reklama
Do góry