reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael raz na jakiś czas zdarza się jedna zielona między tymi żółtymi. Konststencja jest taka jak tych żółtych (takie nie do końca ścięte jajko) Co do zapachu to nie wąchałam specjalnie, ale nie zauważyłam zeby pachniała inaczej... wszystkie mają taki lekko kwaśnawy zapach, ale nie śmierdzą. (ale bąki jego śmierdzą :-D)

reklama
Witam sie moje kochane z Wami pamietacie mnie jeszcze bo ja za wami bardzo tesknie ale dobrze mi bez myslenia o staraniach
Oczekuje na @ bo raczej owu nie było w tym cyklu a po 2 starania były bardzo kiepskie bo nie mielismy do tego głowy
stracilismy pieska ale za to drugi nam wynagrodzil same zobaczcie
DSC01272_zmniejszacz-pl_530941.jpg

DSC01214_zmniejszacz-pl_811364.jpg

Fifcia Iwasku Madzia Donia maleństwa słodziasne
Ael Widze maly rosnie jak na drozdzach
Czasem wpadam was podczytac ale lepiej sie czuje jak sie nie zblizam do kompa ostatnio

Jestesmy na etapie przygotowywania sie do przeprowadzki
Ogolnie to tesknie za Wami mam nadzije ze szybko do was wroce z dobymi wiadomosciami za miesiac chcemy powtorzyc badania czy sa jakies rezultaty
Mi lekarz kazal odstawic luteine bo organizm mogl sie do niej juz przyzwyczaic
Teraz mam troche obowiazkow przy psiakach ,przeprowadzka i mysle ze bedzie dobrze musi byc przecież
A jak atanek juz rozpakowany???

Oooo Fasolka jakby ci się udało te kropelki sprowadzić to mogłabym cię prosić je i dla mnie? Pieniążki bym ci dała a ty byś mi je później wysłała, bo słyszałam ze są ekstra!

Netka kosztuje jakoś koło 20 paru zł... ja w biedronce kupuję 1.5l płynu za 19.90zł

Witaj Kwiatuszku!! Jeju jakie kochane pieski!!! Atanek jeszcze nie rozpakowana...

Kwiatuszku witaj kochana :* pieski cudowne, a ty mam nadzieję, że wrócisz do nas niedługo, a jak ci lepiej bez czytania pisania nas to tak ma być :)

Fifka w makro jest płyn 1,5 albo proszek 1,8 kg i do tego 750 ml płyn do płukania za 19,60 i się zastanawiam czy to dobra cena jest. a w biedronce to one są normalnie bez ofert żadnych itp? bo jeszcze mi nie wpadło w oko szczerze mówiąc

Oooo Fasolka jakby ci się udało te kropelki sprowadzić to mogłabym cię prosić je i dla mnie? Pieniążki bym ci dała a ty byś mi je później wysłała, bo słyszałam ze są ekstra!
Fifka, lepiej szukaj ofert na necie, jest ich sporo, bo moja teściówka będzie dopiero w początku kwietnia, to Konradek już z kolek wyrośnie. Ale jak będzie miała wracać to dam znaka czy jeszcze potrzebne :-)

reklama
muszę spojrzeć w środę w biedronce i makro jak to wygląda

zastanawiam się jeszcze nad płynem Dzidziuś czy gorszy od Loveli jest ma któraś jakąś wiedzę na ten temat?

Do góry