reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
o nie ma juz dzisiaj mojego programu o dzidziusiach, szkoda

no jem sobie zupkę,

Dzisiaj do nas młody przyjeżdza na pare dni to juz będę miałam zajęcie, a jutro i tak musze do pracyu jechać bo mają jakies problemy, no i szkoła rodzenia po południu, ciekawe co będzie nowego

ja idę zaraz schaboszczaka smażyć i do tego będą kopytka bo babcia robi na dole więc się załapię ;) nic dziś nie napisałam ale kupę innych rzeczy zrobiłam :D

Witam się w południowe słoneczko :)
Brzuszek mój juz przestał boleć,po 5dniach . Testy robiłam i negatywne. Jutro albo po jutrze powinna przejsc @. Moze za wczesnie robiłam ,a moze w tym cyklu sie nie udało. Jak tylko posprzątam i biore się do czytania.

Cześć przyszłam się przywitać :-)
Od razu mówię, ze w tym tygodniu może mnie być na forum nieco mniej. Do piątkowej kontroli maksymalnie wypoczywam,a ja najlepiej wypoczywam przy książce, tak więc będę Was unikała. Czytała pewnie będę,ale niekoniecznie napiszę ;-)

Fasoleczka odpoczywaj dbaj o siebie a nami się nie przejmuj ;)

ja już pojedzona obiadkiem, to biorę się za pisanie co by dziś jedno skończyć

Fasolka odpoczywaj! :* Twój spokój jest teraz najważniejszy!

Anna trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie! Pierwszy raz z tego co pamiętam szybko zaszłaś w ciążę :tak: więc może i tym razem się szybko uda!

A ja właśnie zajadam się kopytkami :tak: maluszek zasnął, ale dopiero jak położyłam go na brzuszek. Wcześniej troszkę marudził. Dzisiaj znowu miał zieloną kupkę, czyli znowu coś zjadłam... :no:

reklama
Fifka a Konradek często ma te kupki zielone, czy raz na jakiś czas się zdarza? No i czy śmierdzi mocno ta zielona?

Fasola wypoczywaj, jak coś możesz pisać do mnie, mam jeszcze 600 smsów do 2 marca, jest więc co wykorzystać :-D

Do góry