reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja na razie za leżaczek używam fotelika samochodowego :tak: Zaczepiłam na rączce zabawki grające i na razie sprawdza się super! Chce za to mate jakąś wyczesaną kupić... no i wciąż poluję na moją karuzele w FP Rainforest... :tak:

A ja zaraz zjem i ubiore w maluszka w odświętne ubranko na przyjście gości :-D Zrobię później fotkę!!

Ostatnia edycja:
Ja na razie za leżaczek używam fotelika samochodowego :tak: Zaczepiłam na rączce zabawki grające i na razie sprawdza się super! Chce za to mate jakąś wyczesaną kupić... no i wciąż poluję na moją karuzele w FP Rainforest... :tak:

Torbo pisałam Ci smsa, że u mnie w sklepie z zabawkami można kupić używaną tą karuzelę Ranforest, jak chcesz w przyszłym tygodniu tam podejdę o zapytam o cenę, bo zapewne gdzieś w okolicach 90 zł będzie kosztować, może nawet mniej.

Aelku ja wiem ze mi pisałaś, ale na tą chwilę ja nie mam pieniążków na to... poza tym na allegro jest ich cała masa, więc jest w czym przebierać... :zawstydzona/y: Będe o tym mysleć jak dostane macierzyński w końcu...

No ja pieee......rnicze....

Nakarmiłam dopiero co dziabąga, położyłam go na łóżku i za chwilę słyszę "PRuuuuuuuuuuu!!!!"...ohooo poszła bomba.
Odwracam się do małego i mówię do niego "No chyba żartujesz!", na co mały uśmiechnął się od ucha do ucha.... dżisyyyys.....

Magda ja wiem ze w trakcie owu i po niej nie można go brać... ale nie dlatego ze blokuję owu a dlatego ze wywołuje skurcze macicy i jeśli doszło do zapłodnienia to można poronić w tych pierwszych dniach.

Wiesiołek niby nie blokuje owe ale jak pisze Fifka nie można go brać podczas owu.

Fifka młody tyle razy mi się zesrał na ręce, przewijak, koszulę, zesikał tyle razy podczaas przewijania że nie zliczę.
Raz zesrał mi się młody jak go wykąpaliśmy i był zawinięty z ręcznik bez pampersa...dobrze, że wanienka nie została wyniesiona XD

reklama
mili no no ;-) fajny sposob ;-)

magdalenko cala gladka niemam bym ci dala mam z napisem jakims.. a w sklepie dzieciecym nie mieli ? bo w zestawie w smyku body i kocyk i skarpetki i czapeczka byla ale ja mam taki komplecik rozowy ale byly tez biale za 30zl

No w Smyku nie byłam... dzisiaj bym chciała jechać ale nie wiem czy uda mi się męża wyciągnąć...

Madziu ja mam dwie czapeczki takie jak na chrzest białe z włóczki. Jak coś to zrobię zdjęcia. Są nowe :tak:

Milia może ze swoim jest inaczej, ale ja miałam taką przygodę w szpitalu z moim :-D Zakukał sie po pachy tą smółką (a to jest okropnie klejące i ciężko zmyć...) więc ja go położyłam na jednym ręku i wykąpałam pod kranem... dzieciaczyna z którą byłam na sali myślałam że się przewróci widząc co robie, a małemu się podobało, nawet nie zakwilił :cool2:Położne były pełne podziwu że dałam miałam tyle odwagi i dałam radę :-)

Donia mój też lubi smoka, ale wnocy spi bez. Tylko w dzień nauspokojenie daje. Specjalnie od początku uważam zeby sie nie przyzwyczaił... ale za to przyzwyczaił sie do mnie 24 godzin na dobe... i teraz zostawić go samrego to wyzwanie...

Kuchnia zrobiona -odkurzy mąż. Teraz mały zje i zaczynam łazienke... hardkor :-D

Jakby to nie był kłopot to zrób!! A chciałabyś ewentualnie którąś odsprzedać? Mam jeszcze tydzień to chyba by zdążyła dojść... jeszcze zobaczę dziś w tym smyku żeby Cię też niepotrzebnie nie kłopotać ale zdjęcia możesz zrobić!

Ael no ja właśnie patrzyłam po sklepach dziecięcych i nic! A na Allegro też nie bardzo! Chciałam, żeby była ciepła w miarę a jak już taką znajdę to duża....

Do góry