reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no 50 to malo w sumie wyszlo 79 i jak to schowac?? no kazdy dawal mi skarpeteczki a ja brala a sama raz na aukcji 29 wygralam za 14zl wiec sie uzbierało ;-)jakies pomysly pokaze jak na razie posegregowałam ;-) zaraz zdjecie wrzuce ;-)

laura milego odpoczynku ;-)

reklama
Fasolka powiem ci ze sama jesteś sobie nieco winna... po pierwsze kto odśnieża podwórko... po drugie STRES kochana! Nie panikuj tak, a odpoczywaj więcej... serio... myśląc o jakiś nieprawidłowościach ciążowych sama sobie je wywołujesz... 19mm to jeszcze długa szyjka... odpoczynek i spokój i będzie dobrze... ja miałam 10mm w 29 tygodniu i donosiłam praktycznie do terminu. NIE PANIKUJ!

Atan ja mam koło 20 par i powiem ci ze połowy z nich nawet nie założysz... :-D

A ja dzisiaj od rana z Konradem na rękach... płaczę jak choc na chwilę go zostawię bądź odłożę obok na wersalkę (wcześniej lubił tak obok spać...) a teraz zauważyłam ze ma zieloną kupkę,... a yo znaczy że zjadłam coś czego on nie przetrawił i pewnie od tego coś go boli... :-( Biedny maly... teraz płakał przez prawie dwie godziny i dopiero ułożony ma moim brzuchu usnął... (cieżko tak się na komputerze piszę... )

Atan Ty to szalona jestes:) yule skarpetek to chyba ja M i Kacepre lacznie nie nazbieramy hehhehe :) ja wieksze robilam w kulki a mniejsze tak jedna na 2ga

Atan ja w szufladzie postawiłam pudełko i te mniejsze są w kulki zwinięte. a duże schowane w reklamówce na "potem"

K&m jak ty się czujesz? To już koncówka!

Ogólnie dobrze! :) troszke mam nogi napuchniete ale nie bola wiec ok, ale ja nadal chora i to mnie martwi - juz 2 tydzien mnie trzyma a lekarz nie dal mi lekow bo powiedzial ze mi nie wolno i ooo... juz sie mecze a katarem, kichaniem i gardlem i mam tego dosc, ja nie bylabym w stanie teraz rodzic - te oddechy sa niemozliwe bo ja ledwo przez ysta oddycham!
Ale cos czuje ze ja skoncze na porodwce z goraczka nawet, zawsze tak bylo ze jak bylo jakies wazniejsze wydarzenie w moim zyciu - inoreza 18, matura itd to ja z goraczka chora szlam - cud ze na slubie bylam zdrowa :)

mam tasiemke i uznalam ze po 10 par popakuje w pionie ;-) jedna na 2 ;-) ale najpierw zjem obiadek makaron z sosem serowym ;-)
a mam pytanko jak sie sklada rajstopki bo potem zabieram sie za segregacje rajstopek dzieciecych ;-)

Ja w ogóle nie składam ubranek Konrada. Po prostu je układam jedno na drugim na płasko - body na body, Pajace na pajace, rajstopki na rajstopki, tylko jak coś jest z długim rękawem to rękawy składam. W komodzie dziecięcej ciężko inaczej utrzymać porządek bo Konrada czasem z 3 razy dziennie przebieram... za to ulał i jest mokry, a to to się zasikał przy przewijaniu itp.

O tak:

P1070114.jpgP1070115.jpg

Ostatnia edycja:
Ja będę składała na połowę, bo na tyle mam miejsca w szafkach przeznaczonych na malutką. Skarpetek narazie nie mam żadnych nie mam problemu z segregacją. A swoją drogą jak już zacznę je kupować to w ile par zainwestować>

reklama
Wszystkie hormony sa w porzadku !!!!!!!!!! To najlepsza wiadomosc na weekend. Ale mi ulzylo i wreszcie moge odetchnac.... Owulacja tez jest. Czyli wszystko gra ze mna :)))))
Pa ni gin chce teraz odczekac kolejne pol roku i jesli nie zajde w ciaze dostane skierowanie na badanie droznosci jajowodow. Oczywiscie dobrze by bylo tez zbadac meza...ehh...

Do góry