reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka po 3pary różnych rozmiarów wystarczy... Ja mam dużo tych par a korzystamy tylko z dwóch bo dobrze się nóżki trzymają i nie uciskają ... te inne na razie spadają ciąglę więc leżą...

reklama
Fifka a Ty dla Konradka masz rajstopki? ja nie kupowalam wcale... jakos stweirdzialam ze mi nie beda potrzebne... zakłądasz je?

zafasolkuje ja mam napewno wszystkiego zaduzo ale jak juz mi daja to nie gardze sama kupilam tylko 3 pary ;-) w tym jedna zeby powiedziec ze bedzie tata ;-)
hym nie mi nie zmiesci sie bez skladania wszystko bo ja mam posegregowane na bodziaki z krotkim i długim rekawem pajace bez raczek i pajace cale raczki i nozki i rampersy osobno no i mam wszystkie wiekszosci rozmiary w komodzie do 80 bo na niektorych pisze 74 a wielkosci sa 62 wiec kto wie.. a na niektorych wogle rozmiaru nie bylo ;-)

a mama byla w lidlu wlasnie i kupila mi krem waciki i patyczki i ostatnie pudelka dostala z zyrafka ;-) ale sie ciesze ;-)

K&M mam i są BOSKIE! Bardzo często zakładam rajstopki i pół śpiochy (takie luźne rajstopki) i na górę body. One są lepsze niż skarpetki bo malutki ma cieplutko w nóżki a skarpetki szybko spadają.

Fasolka ja urodziłam w 37 tygodniu i 4 dniu. Czyli już szedł mi 38 tydzień.

Atan i tak wszytko jeszcze raz będziesz układać jak się małą urodzi... jak Konrad przyjechał do domu to ja pochowałam wszystko co było na niego za duże - bo tylko robiły sztuczny tłum. Rozmary dopiero zobaczysz jak już Amelka będzie na świecie.

Ostatnia edycja:
a rajstopek mam 18 par ale tylko 2 pary takich malutkich ;-) a reszta to na ponad polroczne i roczne dziecko ;-) dostalam od kolezanki ;-) ladnie zloze i beda czekac ;-) smiesznie tylko ze niektore to w samochody ;-)

ael to fajnie ze paczuszka doszla ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku a te pudełka z żyrafka to te rózowe czy zielone?

Fasolka to pajace z krótkimi rekawami i nogawkami. :-)

rampers-niemowlecy.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry