reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia ja z Wrocławia więc jest kawałek
Atanek ile ty masz skarpetek dla Małej :szok: Ciekawa ile z tego rzeczywiście użyjesz :tak:

reklama
Wracam bo mnie Fifka pobije....

Atanku cichaj w ogóle wykasuj tą część z pieniążkami, jesteś wpisana w karteczkę, dołożyłaś się ze mną z ubrankami.

Fasolka rampers to jest ciuszek bez stópek, na krótki bądź długi rękaw, zakładany jak body przez głowę, rozpinany w kroku, nie jak pajacyk na całej długości.

Kochane Iwasek ogromnie dziękuje za paczkę, poryczała się, wszystko jest śliczne, a w ogóle to piszczała na widok poduszki i kubeczka. Tylko prosiłam by zrobiła zdjęcia i pokazała na forum :-)
Wejdzie chyba później bo teraz jedzie do teściowej, więc potem napisze podziękowania i mam nadzieję, pokaże zdjęcia :-)

zielone ;-) te co chcialam byly jeszcze jakies niebieskie z kaczuszkami mama mowila zabieram sie za ukladanie czapeczek ;-) ciekawe ile ich mam ;-)

aaaaaaaaaaaaa skurcz/ wryyyyy

Ostatnia edycja:
Aaaa ja też je właśnie chciałam! :-( A mam różowe z żyrafkami...

A czapek w ogóle nie używam... :no: Mam jedna co po kąpieli zakładam małemu zeby włosy mu wyschły... a tak to leżą i się kurzą... :sorry:

Atanek tyś szalona jest :p

Ael to zdjęcie mnie rozwala na łopaty po prostu prawie się kolacją udławiłam ;) aaaa i dziękuję wiesz za co

Fasolka ja też będę musiała jak to pukładać wszystko bo może ze dwie małe szufladki z komody będą a tak do półki na podręczne ubranka, a te większe będę mieć w drugim pokoju w szafie co mi się zrobi ;)

to jest nie do uwierzenia nie mam znów wody :szok:

ael:wow a co to taki smoczek ???czy osa użądliła twjego królewicza??:-D

neciuszka
:no i tunika za ciasna na mnie, ale licze ze po porodze sie zmieszcze;-)

laura: miłego wypoczynku,

ja mam 2 pary skarpetek i jedne te rampersy-dopiero sie od was dowiedziała, ze to jest to :-)

ale u mnie zapach mąż znowuv mipiecze chlebek

niemam rozmiarow mniejszych niz 62 i 2 bodziaki mam 58 i nic wiecej wiec zyje nadzieja ze bedzie dluga bo inaczej bede wszystko podwijac ;-) a czapeczek ehh zapomnialam chyba 29bo jedna jest jeszcze do prania bo levela mi przyszlala czapeczke i niedrapki ;-) \milo ze wocilas ael bo ja sie fatalnie czuje... plecy mnie przy kazdym skurczu napier...laja...

melduje ze skonczylam ukladac w komodzie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry