reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam ponownie skurcze ustaly czekajac na nastepny zasnelam ;-) jakas padnieta chyba jestem bo tak zasnelam ze sily na nic nie mialam a zeby sie obudzic to juz wogle..
zafasolkuje uu wspolczuje ze szyjka sie skraca :*<głaszcze> bedzie dobrze nie stresuj sie zaduzo:*

wiecie co ja niechce dzis rodzic uznalam ze niech se siedzi w brzuszku niewiem czemu tak jakos mnie natknelo najpierw chcialam bo sie nierpliwilam ale to wina ginka bo mi powiedzial ze wczesniej urodze i sie nastawilam a jak popatrzyłam na wszystkie usg co mialam robione to w wiekszosci termin byl po terminie ciazy wiec ze spokojem uznalam robiłam wszystko co wolno na przyspieszenie nie pomogło wiec amelka woli byc u mamusi ;-)

reklama
Fasolka wszystko będzie w porządku, tylko odpoczywaj dużo.
Neciuszka przy okazji wstawania do toalety skorzystałam z okazji ze jestem na nogach i znalazłam umowę Mojego no i rzeczywiście jest to CH Korona :tak:

Hej :)
Fasola trzymaj się tam ! odpoczywaj! To teraz najważniejsze, a zobaczysz że będzie wszystko dobrze....
Kurczę cały dzień mi się na wymioty zbiera...masakra...

fasolka: no to teraz leżakowanie ci pozostało, żadnego sprzątanie, pieczenia, odpoczywaj i się staraj nie stresować, u mnie w porę zastrzymało sie to skracanie szyjki, i lekarz mówił ze jak się będę prowadziła tak jak do tej pory to będzie dobrze, najważniejsze ze z dzidziusiem wszystko dobrze, a luteine też biorę 2 tab rano i 2 wieczorem, ostatnio sobie sama zmniejszyłam dawki zebu mi starczyło do kolejnej wizyty u gina. bedzie dobrze

A my czekamy na wizytę teściów, teściowa kupiła mi jakąś tunikę, jakoś nie mogę sie przyzwyczaić do prezentów od niej, mąż mówi ze jak dają to brać, wiec pozostaje mi tylko dziękować :-)

mam zagadke zgadnijcie ile mam par skarpetek wlasnie mysle jak je posegregowac;-) narazie rozlozylam po praniu na lozko i najpierw w miare wielkoscia al potem jak zlozyc je w kuleczki jak myslicie?
chodzi o skarpetki amelki jak co ;-) podpowiem 40par malo ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki chciałam się pożegnać na jakiś czas, bo wyjeżdżamy w góry do rodzinki odpocząć :-)
Trzymajcie się cieplutko !

reklama
Do góry