reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam ponownie skurcze ustaly czekajac na nastepny zasnelam ;-) jakas padnieta chyba jestem bo tak zasnelam ze sily na nic nie mialam a zeby sie obudzic to juz wogle..
zafasolkuje uu wspolczuje ze szyjka sie skraca :*<głaszcze> bedzie dobrze nie stresuj sie zaduzo:*

wiecie co ja niechce dzis rodzic uznalam ze niech se siedzi w brzuszku niewiem czemu tak jakos mnie natknelo najpierw chcialam bo sie nierpliwilam ale to wina ginka bo mi powiedzial ze wczesniej urodze i sie nastawilam a jak popatrzyłam na wszystkie usg co mialam robione to w wiekszosci termin byl po terminie ciazy wiec ze spokojem uznalam robiłam wszystko co wolno na przyspieszenie nie pomogło wiec amelka woli byc u mamusi ;-)

reklama
Fasolka wszystko będzie w porządku, tylko odpoczywaj dużo.
Neciuszka przy okazji wstawania do toalety skorzystałam z okazji ze jestem na nogach i znalazłam umowę Mojego no i rzeczywiście jest to CH Korona :tak:

Hej :)
Fasola trzymaj się tam ! odpoczywaj! To teraz najważniejsze, a zobaczysz że będzie wszystko dobrze....
Kurczę cały dzień mi się na wymioty zbiera...masakra...

fasolka: no to teraz leżakowanie ci pozostało, żadnego sprzątanie, pieczenia, odpoczywaj i się staraj nie stresować, u mnie w porę zastrzymało sie to skracanie szyjki, i lekarz mówił ze jak się będę prowadziła tak jak do tej pory to będzie dobrze, najważniejsze ze z dzidziusiem wszystko dobrze, a luteine też biorę 2 tab rano i 2 wieczorem, ostatnio sobie sama zmniejszyłam dawki zebu mi starczyło do kolejnej wizyty u gina. bedzie dobrze

A my czekamy na wizytę teściów, teściowa kupiła mi jakąś tunikę, jakoś nie mogę sie przyzwyczaić do prezentów od niej, mąż mówi ze jak dają to brać, wiec pozostaje mi tylko dziękować :-)

mam zagadke zgadnijcie ile mam par skarpetek wlasnie mysle jak je posegregowac;-) narazie rozlozylam po praniu na lozko i najpierw w miare wielkoscia al potem jak zlozyc je w kuleczki jak myslicie?
chodzi o skarpetki amelki jak co ;-) podpowiem 40par malo ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki chciałam się pożegnać na jakiś czas, bo wyjeżdżamy w góry do rodzinki odpocząć :-)
Trzymajcie się cieplutko !

reklama
Do góry