reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny mam wodę !!!!!!!!! wprawdzie brudna narazie leci ale jest !!!!!!!!!

Biegnę zmywać bo cała góra naczyń sterczy w kuchni

Ostatnia edycja:
reklama
neciuszka no to postemp ;-) super;-)

no ja ogolnie po spacerku i po drodze kfc i spozniony prezent walentynkowy mezusiowi kupilam zabawa na calego mini fura na pilota ;-) zdalnie sterowana ;-) amelka wypina sie czasem i ogolnie mam cala macice obolala jak nic bo ciagnie ze hej dawno mnie tak nie bolalo... tylko skurczy brak ale luzik uznalam ze jak moze przestane myslec o objawach bedzie lepiej i wyjdzie jedynie zastanawiam sie czy ja czasem czopa nie stracilam dzisiaj bo taka galaretka wyleciala ze mnie moze nie caly ale czesc ale ogolnie 3 razy musialam papierkiem sie wycierac... bialy gesto galaretkowaty jagby śluz. a i kupilam gazete dziecko z kocykiem ale tylko z rozowym dostalam z niebieskim nie bylo wszedzie z kaloszami...

Atanku to mógł być faktycznie czop. Ale spokojnie... jedne dziewczyny rodzą pare godzin po tym jak czop odejdzie... inne nawet dwa tygodnie po tym... - na przykład ja :-D

no dlatego sie nie przejelam tym czopem ;-) bo wiem ze on do 2 tyg nawet przed wypada ;-)

Ona biedna czeka na rozwój akcji a Ty jej mówisz spoko spoko.. możesz sobie nawet 2 tyg poczekać :D hahaha

tak jak mój. M. jak szłam na rozmowę o pracę a on do mnie " Spoko ale zbytno się nie nastawiaj,że pracę dostaniesz" :-)

a ja mysle ze Amelka zdecydowala ze chce byc znakiem zodiaku rybka a nie wodnikiem ;-) i czeka az zmieni sie znak zodiaku czyli do 19.02 duzo nie zostalo ;-)

reklama
Do góry