reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Netka SUPER!!!! Cieszę się twoim szczęściem!!!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
neciuszka no to postemp ;-) super;-)
no ja ogolnie po spacerku i po drodze kfc i spozniony prezent walentynkowy mezusiowi kupilam zabawa na calego mini fura na pilota ;-) zdalnie sterowana ;-) amelka wypina sie czasem i ogolnie mam cala macice obolala jak nic bo ciagnie ze hej dawno mnie tak nie bolalo... tylko skurczy brak ale luzik uznalam ze jak moze przestane myslec o objawach bedzie lepiej i wyjdzie jedynie zastanawiam sie czy ja czasem czopa nie stracilam dzisiaj bo taka galaretka wyleciala ze mnie moze nie caly ale czesc ale ogolnie 3 razy musialam papierkiem sie wycierac... bialy gesto galaretkowaty jagby śluz. a i kupilam gazete dziecko z kocykiem ale tylko z rozowym dostalam z niebieskim nie bylo wszedzie z kaloszami...
no ja ogolnie po spacerku i po drodze kfc i spozniony prezent walentynkowy mezusiowi kupilam zabawa na calego mini fura na pilota ;-) zdalnie sterowana ;-) amelka wypina sie czasem i ogolnie mam cala macice obolala jak nic bo ciagnie ze hej dawno mnie tak nie bolalo... tylko skurczy brak ale luzik uznalam ze jak moze przestane myslec o objawach bedzie lepiej i wyjdzie jedynie zastanawiam sie czy ja czasem czopa nie stracilam dzisiaj bo taka galaretka wyleciala ze mnie moze nie caly ale czesc ale ogolnie 3 razy musialam papierkiem sie wycierac... bialy gesto galaretkowaty jagby śluz. a i kupilam gazete dziecko z kocykiem ale tylko z rozowym dostalam z niebieskim nie bylo wszedzie z kaloszami...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atanku to mógł być faktycznie czop. Ale spokojnie... jedne dziewczyny rodzą pare godzin po tym jak czop odejdzie... inne nawet dwa tygodnie po tym... - na przykład ja 

Magd.a
Fanka BB :)
Atanku to mógł być faktycznie czop. Ale spokojnie... jedne dziewczyny rodzą pare godzin po tym jak czop odejdzie... inne nawet dwa tygodnie po tym... - na przykład ja![]()
pocieszyłaś ją hahaha ;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hahaha bo tak jest! Ja urodziłam jakoś dwa tygodnie po wypadnięciu tego czopa 

reklama
Pyscek
:)
bleee... niedobre jesteście :-( ja tu wcinam pączusia wchodzę, a Wy o czopach gadacie ... 

Podziel się: