reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No nigdy jeszcze zmywanie mi takiej przyjemności nie sprawiło jak dziś. zaraz pędzę się kąpać myć włoski i co tylko :laugh2:

Atanek mój mąż jest rybką :)

reklama
Pyscek i czop i lukier podobne kolorystycznie :D więc o co choo :-) Ja tam wolę jak gadają o czopach a nie o pobieraniu krwi ;-)

jedna już napisała coś,co mnie skutecznie na najbliższe miesiące odstraszyła :D

że w ciąży się nachodzi na pobieranie krwi.. ja dziękuję 2 lata temu wezwali 3 pielegniarki zeby mnie trzymały przy pobieraniu krwi.. tak byłam przerażona że aż mi się krew spieniła :D dzieci jak wyszłam to wszystkie przeraźliwie płakały.. więc każą mi przychodzić jak jest największa pustka, bo ludzi straszę :D

neciuszka chyba tez pojde sie wykapac tak mnie brzuch boli ze hej.. i spojenie lonowe wiec moze kapiel troche bol zlagodzi..
pyscek ile ty tych paczkow zjadłas??;-)

idę się kąpać małpiszonki bo wy mi tu o pączkach :-p zajrzę jak odżyję kąpielą :-D

wiecie co właśnie mi ręce opadły. na początku września robiłam papiery jednemu znajomemu i mi do tej pory nie zapłacił ani się więcej nie odezwał więc olałam i tyle. teraz wchodzę na fb a tam wiadomość od niego że wisi mi kasę i czy zechcę mu papiery zrobić :szok: rozumiecie tyle miesięcy wychodzi na to że nie miał robionych papierów :szok: odpisałam że może i zrobię ale dostaję komputer i papiery na przynajmniej dzień, reguluje co wisi a za to co zrobie ma liczone oczywiście odpowiednio wysoką stawkę. jak można prowadzić firmę i tak sobie zaniedbać to mi się w głowie nie mieści.

Atanku ryby to bardzo fajny znak! Jak czytałam różne horoskopy to chciałabym by mój mały był rybkami... ale niestety nie dało rady :-D

Magda no co? Prawdę napisałam...

Netka miłej kąpieli! Ja też zaraz idę!

Pyscek ty głodomorze XD Ja zjadłam dzisiaj 3 babeczki i teraz tak z niepokojem na małego patrze czy mu nie zaszkodzę... :sorry:

hehe oj tam ja nie patrze na nikogo :p przytyje to zrzucę, a jak nie zrzucę to kupię większe ciuchy i luźniejsze :D haha u mnie na talerzu jeszcze 2 leżą i się uśmiechają do mnie :laugh2: mąż już nie może patrzeć na pączki bo zjadł dziś 14 :laugh2::laugh2: haha mój grubasek :-p

reklama
Do góry