reklama
Magd.a
Fanka BB :)
Pyscek i czop i lukier podobne kolorystycznie
więc o co choo :-) Ja tam wolę jak gadają o czopach a nie o pobieraniu krwi ;-)
jedna już napisała coś,co mnie skutecznie na najbliższe miesiące odstraszyła
że w ciąży się nachodzi na pobieranie krwi.. ja dziękuję 2 lata temu wezwali 3 pielegniarki zeby mnie trzymały przy pobieraniu krwi.. tak byłam przerażona że aż mi się krew spieniła
dzieci jak wyszłam to wszystkie przeraźliwie płakały.. więc każą mi przychodzić jak jest największa pustka, bo ludzi straszę 
jedna już napisała coś,co mnie skutecznie na najbliższe miesiące odstraszyła
że w ciąży się nachodzi na pobieranie krwi.. ja dziękuję 2 lata temu wezwali 3 pielegniarki zeby mnie trzymały przy pobieraniu krwi.. tak byłam przerażona że aż mi się krew spieniła
Pyscek
:)
wczoraj 1 ale dziś 5 i zaraz wmucę następnego bo mi ładnie pachną 

Pyscek
6 zjedzony biore się za 7 
dziś sobie nie żałuję a co 

idę się kąpać małpiszonki bo wy mi tu o pączkach
zajrzę jak odżyję kąpielą 
wiecie co właśnie mi ręce opadły. na początku września robiłam papiery jednemu znajomemu i mi do tej pory nie zapłacił ani się więcej nie odezwał więc olałam i tyle. teraz wchodzę na fb a tam wiadomość od niego że wisi mi kasę i czy zechcę mu papiery zrobić
rozumiecie tyle miesięcy wychodzi na to że nie miał robionych papierów
odpisałam że może i zrobię ale dostaję komputer i papiery na przynajmniej dzień, reguluje co wisi a za to co zrobie ma liczone oczywiście odpowiednio wysoką stawkę. jak można prowadzić firmę i tak sobie zaniedbać to mi się w głowie nie mieści.

wiecie co właśnie mi ręce opadły. na początku września robiłam papiery jednemu znajomemu i mi do tej pory nie zapłacił ani się więcej nie odezwał więc olałam i tyle. teraz wchodzę na fb a tam wiadomość od niego że wisi mi kasę i czy zechcę mu papiery zrobić

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atanku ryby to bardzo fajny znak! Jak czytałam różne horoskopy to chciałabym by mój mały był rybkami... ale niestety nie dało rady 
Magda no co? Prawdę napisałam...
Netka miłej kąpieli! Ja też zaraz idę!
Pyscek ty głodomorze XD Ja zjadłam dzisiaj 3 babeczki i teraz tak z niepokojem na małego patrze czy mu nie zaszkodzę...

Magda no co? Prawdę napisałam...
Netka miłej kąpieli! Ja też zaraz idę!
Pyscek ty głodomorze XD Ja zjadłam dzisiaj 3 babeczki i teraz tak z niepokojem na małego patrze czy mu nie zaszkodzę...

Pyscek
hehe oj tam ja nie patrze na nikogo
przytyje to zrzucę, a jak nie zrzucę to kupię większe ciuchy i luźniejsze
haha u mnie na talerzu jeszcze 2 leżą i się uśmiechają do mnie
mąż już nie może patrzeć na pączki bo zjadł dziś 14 
haha mój grubasek 

reklama
Podziel się: